70 000 Tons of Metal 7-11 januari 2020

Intresselista 70.000 Tons of Metal 2020

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er. Obs avser 70.000 Tons of Metal 2020.

Antal biljetter
Avgångsort
Mobilnummer
E-mail

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-22

  RESEINFORMATION 70000 Tons of Metal

  Festivalbussen planerar att anordna flygresor till Florida, där ni får uppleva festivalen 70,000 Tons of Metal. Ombord på ett riktigt härligt kryssningsfartyg kan du och dina vänner njuta av en kombinerad solsemester med en festival. Festivalbussen löser resa och biljetter till er, smidigare kan det inte bli!

  2019-01-22

  Gällande eventbiljett

  Vill ni boka biljetter till 70 000 Tons of Metal så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-22

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  70 000 Tons of Metal

  70000 Tons of Metal är en årlig heavy metal musikfestival som äger rum ombord på ett kryssningsfartyg. Evenemanget är en femdagarsfestival, inklusive en stranddag på en utvald karibisk destination. Kryssningen avgår från Port Everglades i Fort Lauderdale, Florida och sedan seglar de till olika karibiska turistmål och tillbaka. Varje år är det över 60 artister med ombord och mellan 3500 och 5300 besökare.

  Festivalbussen planerar att arrangera flygresor till 70 000 Tons of Metal år 2020. Missa inte att skriva upp dig på vår intresselista om du önskar att åka med nästa upplaga!

  Viktig information

  Land/Stad

  USA - Ft. Lauderdale

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 5300 st

  Grundades år

  2011

  Valuta

  USD

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures