Aairport Festival 22-23 januari 2021

Intresselista - Aairport Festival

Vi tackar alla er som rest med oss till Aairport Festival 2020, det var sjukt roligt och vi blickar redan fram emot Aairport Festival 2021.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Aairport Festival

  Aairport Festival är den första musikfestivalen i större skala med elektronisk musik som Danmark har. Ambitionen är att hålla en festival som inte liknar något annat som har upplevts i Skandinavien när det kommer till ljud, musik, ljus, show, effekter, konstnärlig innovation, berättelse och tematisering, för att skapa en unik, extraordinär och överväldigande upplevelse.

  Headliners

  • TBC

  Viktig information

  Land/Stad

  Danmark - Aalborg

  Inträdesbiljett

  Resepaket släpps senare

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Grundades år

  2020

  Valuta

  DKK

  Behövs pass

  Nej