Copenhell 17-20 juni 2020

Intresselista - Copenhell 2020

Vi tackar alla er som rest med oss till Copenhell 2019, det var sjukt roligt och vi blickar redan framemot Copenhell 2020.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Copenhell

  Copenhell är Danmarks största rock- och metalfestival som över sina fyra dagar lockar en mäng festsugna besökare. Copenhell är en ordentlig stadsfestival som hålls vid Refshaleøen vid hamnen i Köpenhamn. Festivalen har även en camping, men viktigt att tänka på är att på denna camping får man ej ta med sitt eget tält utan köper ett av festivalens uppsatta tält.

  Viktig information

  Land/Stad

  Danmark - Köpenhamn

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Grundades år

  2010

  Valuta

  DKK

  Behövs pass

  Nej

  Instagram Pictures