Copenhell

Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-11-27

  Reseinformation - Copenhell

  Copenhell är en härlig stadsfestival som är belägen i de gamla varvslokalerna i Köpenhamns hamn. Är du ett rock- eller metalfan så är det ett måste att göra ett besök på Copenhell. Häng med Festivalbussen dit och skaffa dig vänner och minnen för livet!

  2019-11-27

  Gällande entrébiljett

  Entrébiljett till Copenhell köps separat på deras officiella hemsida och ingår inte i vårt resepaket.

  2019-11-27

  Att resa med Festivalbussen

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Copenhell

  Copenhell är Danmarks största rock- och metalfestival som över sina fyra dagar lockar en mäng festsugna besökare. Copenhell är en ordentlig stadsfestival som hålls vid Refshaleøen vid hamnen i Köpenhamn. Festivalen har även en camping, men viktigt att tänka på är att på denna camping får man ej ta med sitt eget tält utan köper ett av festivalens uppsatta tält.

  Viktig information

  Land/Stad

  Danmark - Köpenhamn

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Grundades år

  2010

  Valuta

  DKK

  Behövs pass

  Nej

  Instagram Pictures