Decibel Outdoor 16-18 augusti 2019

Intresseanmälan - Decibel

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Mobilnummer
E-mail

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-14

  RESEINFORMATION - DECIBEL

  Årets koncept från B2S är “bigger, better, longer”, vilket kort och gott betyder att det kommer finnas ännu mer tid att njuta av festivalen då de utökar till tre festivaldagar, vilket också är lika med fler endshows, nya musikstilar att utforska och fler festtimmar under dygnets mörka tid (som utökar möjligheterna för spektakulära shower). Följ med Festivalbussen för att ta del av hela gemenskapen på resan dit och hem så blir du guidad av våra erfarna och professionella reseledare hela vägen fram till festivalen

  Exakta tider och avgångar kommer inom kort. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen - exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Bordershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  2019-01-14

  Gällande eventbiljett

  Vill ni boka entrébiljetter till Decibel så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-14

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Decibel Outdoor

  Det är snart dags att dra igång festivalsäsongen igen, och en av sommarens höjdpunkter är Decibel Outdoor Festival som kommer att hållas 16-18 augusti i Beekse Berge, Nederländerna. På Decibel representeras alla de hårda genrerna, från hardstyle till hardcore - det finns något för alla.

  Bokar du ditt paket med Festivalbussen kommer du att kunna uppleva det absolut bästa av festivalen tillsammans med många andra dedikerade ravers. Våra bussar plockar upp dig på önskar avreseort och efter en grym förfest på resan ner som sätter gemenskapen för en lång tid framöver så kan du ta dig in på området tillsammans med de andra resenärerna och våra erfarna guider är med er under hela tiden.

  Paketet du bokar med oss inkluderar: Det är snart dags att dra igång festivalsäsongen igen, och en av sommarens höjdpunkter är Decibel Outdoor Festival som kommer att hållas 16-18 augusti i Beekse Berge, Nederländerna.

  Entré- och campingbiljett till Decibel Outdoor Festival (3 dagar) Resa tur och retur till Decibel CD- och DVD-anläggning i bussen Möjlighet att ladda mobil och kamera i bussen WiFi i Sverige och Danmark En härlig gemenskap och fest på bussen och campingen med professionella guider

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Beekse Bergen

  Arena

  -

  Inträdesbiljett

  Biljettsläpp inom kort

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 70000 st

  Grundades år

  2004

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja