Decibel Outdoor

Intresselista - Decibel

Vi tackar alla er som rest med oss till Decibel 2019, det var sjukt roligt och vi blickar redan framemot Decibel 2020.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-11-26

  RESEINFORMATION - DECIBEL OUTDOOR

  Kul att du är intresserad av våra resor till Decibel Outdoor 2020

  Festivalbussen är partner med B2S och erbjuder resor med festivalbiljett till denna festival. 2019 var första året vi reste, och vilken resa det blev! Vi hoppas att du vill följa med oss 2020.

  Bussarna kommer avgå på torsdagen och vara framme vid Decibel Outdoor på fredagsförmiddagen. Vi kör sedan hem på måndag förmiddag. Under själva resan rekommenderar vi alla resenärer att ha med egen matsäck då det ibland kan vara längre mellan varje stopp. Det är alltid bra att ha extra vatten med sig på resan.

  Tänk på att du måste ha ett giltigt pass eller nationellt ID-kort på resan. Det räcker inte att ha med sig körkort.

  2019-11-26

  Gällande tillval / entrébiljetter

  Vill ni boka entrébiljetter eller tillval såsom campingstolar/tält och övrig campingutrustning så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-11-26

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Decibel Outdoor

  På Decibel representeras alla de hårda genrerna, från hardstyle till hardcore - det finns något för alla.

  B2S har utvecklat sitt koncept med “bigger, better, longer”, vilket kort och gott betyder att det kommer finnas ännu mer tid att njuta av festivalen då de utökar till tre festivaldagar, vilket också är lika med fler endshows, nya musikstilar att utforska och fler festtimmar under dygnets mörka tid (som utökar möjligheterna för spektakulära shower). Följ med Festivalbussen för att ta del av hela gemenskapen på resan dit och hem så blir du guidad av våra erfarna och professionella reseledare hela vägen fram till festivalen

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Beekse Bergen

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 70000 st

  Grundades år

  2004

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja