Defqon.1 22-24 juni 2018

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Defqon.1 22-24 juni 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Specialvillkor gällande resor till Defqon.1 2018 Festivalbussen är officiell partner med Q-Dance som arrangerar Defqon1. Avbokningsskydd måste köpas vid beställningstillfället, för att avbokning / ändring skall vara möjlig, ( går ej att köpa till i efterhand)

Biljetter säljs enbart tillsammans med bussresa, inga undantag.
Svenska resenärer skall ta med sig pass/nationellt ID-kort alt körkort pga Sveriges ID-kontroller. Utländska gäster skall ta med sig pass och kontrollera ev visa krav för inresa i Sverige.

Defqon.1 festivalbiljetter kan ej avbokas efter beställningen är gjord. Utnyttjar ni att avboka bussresan innan 30/4, så skall Defqon festivalbiljett överlåtas enligt punkt (4) tilll annan resenär på bussen som inte tidigare köpt festivalbiljett av oss. Efter 30/4, så är överlåtelse av festivalbiljett ej möjlig.

1.
Avbokning av endast bussresa : Vid bokning av endast bussresa så kan bussresan avbokas enligt våra specialvillkor, dvs fram till 30:e april med ersättning, därefter kan bussresan avbokas utan ersättning.

2.
Avbokning av bussresa och festivalbiljett : Vid bokning av resa och Defqon festivalbiljett så kan er bussresa avbokas enligt våra specialvillkor, dvs fram till 30:e april med ersättning, därefter kan bussresan avbokas utan ersättning. Defqon Festivalbiljetter kan ej avbokas efter beställningen är gjord, dock kan ni överlåta dem tom 30/4 enligt punkt (4)

3.
Ni kan avgiftsfritt ändra resenärsinformation på er bussresa (ej Defcon festivalbiljett) och/eller ändra avreseort, fram till 14 dagar innan avresan i mån av plats, pristillägg för dyrare resor, därefter mot en avgift om 149 kr.

4.
Överlåtelse : Defcon entrébiljetter går att överlåta till annan resenär på bussen fram till 30/4. Detta datum skickar vi in listan på alla resenärer till Defcon.

5.
När er bokning har bekräftats så skall ni skicka in uppgifter om era medresenärer via kontaktformulär www.festivalbussen.com/support, ange ert ordernummer vid kontakt med oss.
Vi behöver följande uppgifter om medresenärer :
E-post adress
Adress
Personnummer
Kön

6.
Festivalbiljetten delas ut under bussresan. Har ni bokat resa och festivalbiljett med oss men inte tänker åka med bussen så MÅSTE ni meddela detta till oss.

7.
Anmälan till intresselistan garanterar ej festivalbiljett och resa, utan endast som en information om när resorna släpps till försäljning. Vi förbehåller oss att skicka information till er via nyhetsbrev och/eller sms

Festivalbussen 2018-03-01

  Reseinfo

  2018-03-16

  RESEINFORMATION - DEFQON.1

  Intruktionserbjudande : Boka din resa innan den 21:a mars så erhåller du 500 kr rabatt på resan genom att ange rabattkoden : DEFQON.1

  Äntligen kör vi till DEFQON.1
  Våra resepaket släpps Lördagen den 17/3 kl 13.00

  Festivalbussen är officiell partner med Q-Dance, det innebär att ni är garanterade officiella biljetter när ni reser med oss.

  Camp Festivalbussen Hela bussen kommer på tillsammans på ett reserverat område på campingen. Ni kan välja till Kartent (550 SEK) om ni vill slippa släpa på ert tält.

  2018-03-16

  Gällande tillval / Entrébiljetter.

  Vill ni boka entrébiljetter eller tillval såsom campingstolar/tält och övrig campingutrustning så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Ni kan även välja ett paket i steg 1 om detta erbjuds. Det går även bra att beställa tillval i efterhand. Avbokningsskydd kan ej läggas till i efterhand.

  2018-03-16

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Defqon.1

  Defqon.1 behöver egentligen ingen vidare presentation.

  Defcon.1 bjuder på tyngre elektronisk musik, festivalen har mängder med DJ:s som återvänder år efter år. På Defqon hittar du alltid något att lyssna på någon av deras 14 scener.

  Alla som reser med Festivalbussen kommer resa med moderna bussar och bo tillsammans på campingen. Vi har en reserverad camping till alla våra resenärer nära festivalentrén.

  Headliners

  • Headhunterz
  • Wildstylez
  • Psyko punx

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Biddinghuizen

  Inträdesbiljett

  1650 SEK

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures