Defqon.1

Intresselista - Defqon.1 2019

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Mobilnummer
E-mail

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-08

  RESEINFORMATION - DEFQON

  När festivalsäsongen väl drar igång nu till sommaren finns det en festival som alla pratar om - Defqon.1 Weekend Festival. Har du inte varit där är det ett måste. Har du varit där, ja då vet du varför du borde åka dit igen.

  Exakta tider och avgångar kommer inom kort. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen - exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Bordershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Väl på plats så kommer vår buss att vara parkerad utanför campingen och kommer inte vara tillgänglig förrän vi åker hem igen.

  Hemresetiden är beräknad till förmiddagen efter avslutat event. Frukost blir så fort vi kommer in i Tyskland, vilket dröjer några timmar.

  2019-01-08

  Gällande eventbiljett

  Vill ni boka entrébiljetter till Defqon så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-08

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Defqon.1

  Defqon är en av de absolut största festivalerna inom HDM och har omkring 65000 besökare varje år med artister från alla olika genrer inom de hårdare stilarna uppdelade på 14 scener. Defqons scendesigner är ikoniska och lika pampiga varje år, de har ett anthem som spelas på i princip varje event efter släppet och området är fyllt med fantastiska detaljer. Men det som främst gör att man aldrig kommer att tröttna på just Defqon, trots att det finns massor av andra festivaler att besöka och trots att man har varit där så många gånger, det är gemenskapen. Den gemenskapen och atmosfären som är på Defqons camping är väldigt speciell. Missa inte efterfesten på campingen!

  Alla som reser med Festivalbussen kommer resa med moderna bussar och bo tillsammans på campingen. Vi har en reserverad camping till alla våra resenärer nära festivalentrén.

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Biddinghuizen

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures