Defqon.1

Boka din resa till Defqon.

Fyll i forumuläret nedan för att få tillgång till bokningen för Defqon.1


Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-03-09

  BOKNINGSINFORMATION

  Festivalbussen är ej längre officiell partner med Q-dance. För att kunna erbjuda resepaket så samarbetar Festivalbussen med Coretours som är exklusiv resepartner med Q-dance. Ditt resepaket bokar du alltså via Coretours, men Festivalbussen kommer vara med och arrangerar resorna. Våra resepaket är nu släppta, Ni kommer boka genom ett anmäla er på ett formulär, därefter mailar vi er access till vår bokningssida på Coretours. Obs våra tillval kommer ni kunna lägga till i efterhand när ni bokat er resa. Kontakta oss via Facebook Messenger för att komplettera er order, vi vill göra allt så sjukt smidigt för er. Tänk på att våra resor till Defqon.1 alltid säljer slut fort och vi förväntar oss det även i år.

  Festivalbussen har inte längre samarbete med Q-Dance, för att kunna erbjuda er resepaket till Defqon så samarbetar Festivalbussen med Coretours som är exklusiv reseparter till Q-Dance. Ditt resepaket bokar du alltså via Coretours som tillhandahåller och arrangerar hela resan.

  Vi kommer köra ut på eftermiddagen / natten torsdagen den 27:e / fredagen den 28:e juni för att ankomma till Defqon.1 på Fredag eftermiddag. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Boardershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Priser och avgångsorter : Vi har i år valt att inkludera avgiften för vår maxade camping i resepaketet, ni kommer få förfesten styrd på bussen och ankomma till campingen på bästa sätt.

  Pris från samtliga avgångsorter är 3.995kr, följande ingår i vårt pris :
  Bussresa T/R från vald avgångsort.
  Regular festivalbiljett till Defqon.1.
  Reserverad camping på camp "Festivalbussen"


  Reservad Camping - Camp Festivalbussen.
  Festivalbussen kommer att ha ett eget camp, där alla från bussen bor tillsammans för allra bästa gemenskapen (och bästa för- och efterfesterna, såklart). Ni kommer träffa massa trevligt folk på bussen som vi alla bor ihop under helgen. När vi kommer fram med bussen så kommer vi gemensamt gå till vår camping och våra guider kommer visa er vårt område.

  Kombinera ihop din perfekta festivalhelg med dina vänner!
  Ett resepaket kan till exempel bestå av bussresa samt festival- och campingbiljett tillsammans med nedanstående prylar, välj själv om vi skall slå upp tält åt dig eller om du själv hämtar tältet på bussen.
  * Bussresa (Obligatoriskt)
  * Festivalbiljett.
  * Tält (Hyr eller köp)
  * Partytält
  * Campingstol
  * Uppställt camp

  Hemresan:
  Var i tid till bussen på hemresan. Lunch på hemresan tar vi så fort vi kommer in i Tyskland, då det är få ställen som klarar hel buss i Nederländerna. Våra bussar väntar ej på passagerare som blir sena.

  Om ni av någon anledning inte kan medverka på resan, vänligen kontakta oss.

  2019-01-08

  RESEINFORMATION - DEFQON

  När festivalsäsongen väl drar igång nu till sommaren finns det en festival som alla pratar om - Defqon.1 Weekend Festival. Har du inte varit där är det ett måste. Har du varit där, ja då vet du varför du borde åka dit igen.

  Exakta tider och avgångar kommer inom kort. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen - exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Bordershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Väl på plats så kommer vår buss att vara parkerad utanför campingen och kommer inte vara tillgänglig förrän vi åker hem igen.

  Hemresetiden är beräknad till förmiddagen efter avslutat event. Frukost blir så fort vi kommer in i Tyskland, vilket dröjer några timmar.

  Defqon.1

  Defqon är en av de absolut största festivalerna inom HDM och har omkring 160,000 besökare varje år med artister från alla olika genrer inom de hårdare stilarna uppdelade på 14 scener. Defqons scendesigner är ikoniska och lika pampiga varje år, de har ett anthem som spelas på i princip varje event efter släppet och området är fyllt med fantastiska detaljer. Men det som främst gör att man aldrig kommer att tröttna på just Defqon, trots att det finns massor av andra festivaler att besöka och trots att man har varit där så många gånger, det är gemenskapen. Den gemenskapen och atmosfären som är på Defqons camping är väldigt speciell. Missa inte efterfesten på campingen!

  Alla som reser med Festivalbussen kommer resa med moderna bussar och bo tillsammans på campingen. Vi har en reserverad camping till alla våra resenärer nära festivalentrén.

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Biddinghuizen

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures