Eminem (Friends Arena) 2 juli 2018

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Eminem (Friends Arena) 2 juli 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

Specialvillkor

Vi säljer inga konsertbiljetter.

Hos oss beställer du din bussresa T/R eller enkel väg.

  Reseinfo

  2018-03-01

  RESEINFORMATION - EMINEM

  Festivalbussen kör dig till EMINEM på Friends arena.

  Vi sätter in så många bussar som det krävs och åker hem efter avslutad konsert, resor finns från 295 kr beroende på avreseort. Konsertbiljetten till EMINEM köper ni på egen hand (säljs ej av festivalbussen)

  På festivalbussen resor är det viktigt att hålla tiderna, vi väntar ej på resenärer som är sena. Konsertbiljetten ingår ej i resan, den köper ni på egen hand.

  Vi kommer inte kunna köra hela vägen fram till Friends Arena. Kontrollera noga var ni kliver av bussen, bussen går från samma plats på hemresan, har ni endast bokat hemresa med oss så kommer vi kontakta er ang avreseplatsen. Bussarna är planerade att anlända c:a 15.00 så det finns tid att gå runt i Mall of Scandinavia innan konserten, där finns även restauranger, barer mm.

  Det går bra att lämna kvar packning på bussen under tiden ni är på konserten, använd gärna inte arenans garderob då det brukar ta lång tid att få ut sina saker när konserten är slut. När konserten är slut, beger ni er tillbaka till bussen, så fort alla har kommit till bussen så avgår den. Vänligen kontakta oss innan om ni av någon anledning inte skall med bussen på någon av sträckorna.

  Ev övriga frågor, vänd er till vår support : www.festivalbussen.com/support

  2018-03-01

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Eminem (Friends Arena)

  Eminem till Friends Arena med Revival Tour!

  Efter släppet av det nya listtoppande albumet ”Revival”, så meddelar i dag den femtonfaldige Grammy-vinnaren, MTV EMA-vinnaren och hiphopens bäst säljande artist genom tiderna, Eminem, att hans Revival Tour når Friends Arena 2 juli.

  Konserten blir Eminems första liveframträdande i Sverige sedan 2001. Förra året intog Eminem Storbritannien och Reading- och Leedsfestivalerna med en mäktig headlinespelning. NME kallade spelningen för en triumf, och The Telegraph gav honom fem stjärnor av fem möjliga. 2014 blev Eminem den första rapparen att sälja ut stora Wembley Stadium i London. Spelningen sålde ut direkt, vilket gjorde att ytterligare ett datum adderades som också sålde slut.

  Headliners

  • Eminem

  Viktig information

  Hemsida

  www.eminem.com

  Land/Stad

  Sverige - Stockholm

  Arena

  Friends Arena

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Instagram Pictures