EPIQ 31 december 2019

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: EPIQ 31 december 2019

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

EPIQ - NYÅR sek
 • Eventbiljett EPIQ 2019, 846 kr
 • Resa
Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

  Reseinfo

  2019-09-18

  Reseinformation

  De tidigare nyårseventen som Q-dance har hållit i har varit riktigt bra, och förväntningarna inför årets event är höga. Vad kan vara bättre än att avsluta sitt år tillsammans med sin ravefamilj och bästa musiken? Vi kan iallafall räkna med något storslaget när det är Q-dance som bjuder in till fest.

  Passa på att boka din resa med oss så får du en härlig förfest på vägen ner till Amsterdam, med ett tema som kommer har stort fokus på nyår (det kan aldrig bli för mycket glitter, eller hur?) och raststopp med firanden. Vi planerar även att komma fram lite tidigare på eftermiddagen så att ni alla har chans att uppleva staden innan ni är redo för eventet under natten. Våra reseledare kan berätta många tips på hur du bäst upplever denna fantastiska stad på en eftermiddag. Detta är den perfekta förfesten inför eventet och du kommer få chans att träffa på massa nya, härliga människor med samma intressen. Det kommer däremot bli en lång resa, men vi har planerat in stopp längs vägen där det finns möjlighet att äta. Dock rekommenderar vi er alltid att ha med lite extra mat och dryck på bussen.

  Det kommer bli ett stopp på alkoholshop, antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Väl på plats så kommer vår buss ej vara tillgänglig under evenemanget. Det kommer vara möjligt att kliva på bussen från dess att eventet slutar och en timme efter stängning kommer bussen senast köra.

  EPIQ

  EPIQ är det nyaste nyårsevenemanget av Q-Dance. Ännu har inte mycket information släppts om eventet, men blir det i närheten av deras tidigare evenemang så kan vi räkna med något storslaget. Qountdown, Freaqshow och Wow wow som har hållits som nyårsevenemang av Q-dance de senaste åren i Ziggo Dome Arena i Amsterdam har varit riktigt bra.

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Amsterdam

  Inträdesbiljett

  846 SEK

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 20000 st

  Grundades år

  2019

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures