Foo Fighters (Ullevi) 5 juni 2018

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Foo Fighters (Ullevi) 5 juni 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

Specialvillkor

Vi säljer inga konsertbiljetter.

Hos oss beställer du din bussresa T/R eller enkel väg.

  Reseinfo

  2018-03-01

  RESEINFORMATION - FOO FIGHTERS

  Häng med våra Festivalbussar och upplev Foo Fighters live på Ullevi i Göteborg.

  2015 när Foo Fighters spelade sist i Götebrg bjöd Dave Grohl på en enastående show, trots att han ramlade av scenen under pågående konsert och bröt benet.

  Vi kommer anlända till Ullevi under eftermiddagen, klockslag framgår på er biljett/bokningen. Vår hållplats ligger på Johan Willins gata, det är c:a 3 minuters gångväg till Ullevi.Var noga med att notera vilken utgång på arenan som ligger närmast busshållplatsen.

  Det går bra att lämna kvar packning på bussen under tiden ni är på konserten, använd gärna inte arenans garderob då det brukar ta lång tid att få ut sina saker när konserten är slut. När konserten är slut, beger ni er tillbaka till bussen, så fort alla har kommit till bussen så avgår den. Vänligen kontakta oss innan om ni av någon anledning inte skall med bussen på någon av sträckorna.

  På festivalbussen resor är det viktigt att hålla tiderna, vi väntar ej på resenärer som är sena.

  2018-03-01

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Foo Fighters (Ullevi)

  Dave Grohl ramlade av scenen under Foo Fighters sista konsert på Ullevi 2015 och slutförde spelningen med en läkare som höll hans fot under hela konserten. Alla vi som stannade kvar på Ullevi fick en "once a lifetime" upplevelse. Dave har numera Ullevi som favoritarena. Den 5:e Juni spelar Foo Fighters igen.

  Efter en oerhört framgångsrik karriär som trummis i Nirvana bildade David Grohl 1994 Foo Fighters. Ett år senare kom det självbetitlade debut albumet och bandet har sedan dess släppt ett flertal plattor.

  Festivalbussarna går hem direkt efter avslutad konsert, givetvis väntar vi på så alla hinner tillbaka till bussen. Lämna gärna era saker i bussen istället för arenans garderob, (det tar alltid tid att få ut sakerna efter konserten)

  Headliners

  • Foo Fighters

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Göteborg

  Arena

  Ullevi

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Instagram Pictures