Graspop Metal Meeting 21-24 juni 2018

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Graspop Metal Meeting 21-24 juni 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Specialvillkor gällande resor till Graspop 2018

Biljetter säljs enbart tillsammans med bussresa, inga undantag.

Alla våra festivalbiljetter gäller för Graspop XL - 21-24 Juni, camping på "The Boneyard"

Gällande avbokning och ändring.
Avbokningsregler för beställningar med Graspop inträdesbiljetter är.

1. Avbokning av resor enligt våra allmäna villkor, dock så går Graspop entrébiljetter ej att avboka efter den 10:e Maj 2018.

2. Ändring av våra resor enligt våra allmäna villkor, dock går Graspop entrébiljetter att överlåta till en annan person som reser med bussen.

Festivalbussen 2017-11-21

  Just Nu

 • 2018-06-21

  Graspop 2018

  250 kr rabatt på bussresan.
  Ange rabattkod "GPOP18" vid bokning.
  Gäller till 2018-06-30.

Reseinfo

2017-11-21

RESEINFORMATION - GRASPOP METAL MEETING

Festivalbussen kommer köra över natten till Belgien, Dessel. Vi hämtar upp er enligt tiderna som framgår när vi valt er avresort ovan, tänk på att det krävs att ni bokar en plats på bussen för att resa med oss.
Vi inga fasta platser på bussen utan ni tar plats tillsammans med era vänner. Festivalbussen har inget stopp på Boardershoppen (Tyskland) vi hänvisar ev inköp till färjan mellan Danmark / Tyskland.
Vi planerar att köra ut via Öresundsbron och vidare ner i Europa via Rödby-Puttgarden, tag gärna med matsäck på denna långa resa.

För er som bokat tillval så får ni detta av oss på bussen, detsamma gäller för entrébiljetter. Önskar ni att lägga till tillval ( partytält / stolar / mm) så går detta bra när ni beställer er resa på www.festivalbussen.com

Tänk på att speciella villkor gäller på denna resa.

2017-11-21

Gällande tillval / Entrébiljetter.

Vill ni boka entrébiljetter eller tillval såsom campingstolar/tält och övrig campingutrustning så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

2017-11-21

ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

Graspop Metal Meeting

Graspop Metal Meeting expanderar och är från 2018 en 4-dagars festival som äger rum 21-24 juni i Dessel, Belgien. Som namnet avslöjar är Graspop en metalfestival utav kvalité som årligen bokar stora band och lockar till sig över 100.000 besökare.

Festivalbussen har kört till Graspop varje sommmar sedan 2005. Graspop är ett av våra populära resmål. Det brukar alltid bli ett gött häng på bussen ner och även under festivalen.

Förvänta er en festival utöver det vanliga. Redan 2011 hade festivalen c:a 130.000 besökare och förvänta er en fullspäckad festival även i år.

Headliners

 • Iron Maiden
 • Guns n roses
 • Ozzy osbourne
 • Avenged Sevenfold
 • Judas priest
 • Parkway drive
 • Limp Bizkit
 • Megadeth
 • Bullet for my valentine

Viktig information

Hemsida

www.graspop.be

Land/Stad

Belgien - Dessel

Inträdesbiljett

2795 SEK

Åldersgräns

16 år (Utan målsman)

Camping

Ingår i inträdesbiljetten

Besökare

Ca 130000 st

Grundades år

1996

Valuta

EUR

Behövs pass

Ja

Instagram Pictures