Graspop Metal Meeting

Resor släpps inom kort - anmäl ert intresse!

Beklagar men vi är sena med att släppa resorna i år. Vi kommer inom kort att släppa våra resor till Graspop, anmäl gärna ert intresse så gör vi allt vi kan för att arrangera så många bussar som möjligt.

Antal biljetter
Avgångsort
Mobilnummer
E-post.

Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Choose language:

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen _____________________________________ KÄNN ER SÄKRA MED ATT BOKA ER RESA MED OSS! Vi har ställt lagstadgad garanti/försäkring till kammarkollegiet för alla som bokar resa med oss.

  Graspop Metal Meeting

  Graspop Metal Meeting är i år en flerdagarsfestival som hålls 18-21 juni i Dessel, Belgien. Graspop är en metalfestival utav kvalité som årligen bokar stora band och lockar till sig över 100.000 besökare. Det är en upplevelse utöver det vanliga, 100-tals personer åker med oss varje år.

  Festivalbussen har kört till Graspop varje sommmar sedan 2005. Graspop är ett av våra populära resmål. Det brukar alltid bli ett gött häng på bussen ner och även under festivalen. Vi bor alla på "The Boneyard" som är festivalens egna camping i direkt anslutning till Festivalen.

  Förvänta er en festival utöver det vanliga. Redan 2011 hade festivalen c:a 130.000 besökare och förvänta er en fullspäckad festival även i år.

  Viktig information

  Hemsida

  www.graspop.be

  Land/Stad

  Belgien - Dessel

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  16 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 130000 st

  Grundades år

  1996

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures