Guns N Roses (Ullevi) 21 juli 2018

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Guns N Roses (Ullevi) 21 juli 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

Specialvillkor

Vi säljer inga konsertbiljetter.

Hos oss beställer du din bussresa T/R eller enkel väg.

  Reseinfo

  2017-11-24

  RESEINFORMATION - GUNS N ROSES

  Res med våra bussar till Guns N Roses på Ullevi i Göteborg, resan går till Göteborg och hem igen på samma dag. Ni slipper dyra tåg och boeendekostnader i Göteborg, dessutom kommer ni hela vägen fram till Ullevi med bussen. (3 min gångväg) Slappna av och fokusera på kvällens höjdpunkt : Guns N Roses, självklart är det okej att ta en öl på bussen om ni önskar det.

  Festivalbussen ankommer till Ullevi på Johan Willins gata 5, detta är den närmaste gatan som vi enkelt kan lasta våra bussar. När ni kommer fram till Göteborg, var då nog med att kolla var ni kliver av bussen så ni lätt hittar tillbaka efter konserten. Bussen har en fast hemresetid, vi väntar alltid in er om konserten skulle pågå längre. På bussen har vi inga bestämda platser, ni kliver på med era vänner och sätter er på valfri plats.

  Vi har avgångar från flertalet orter i Sverige (se lista/karta ovan). Bussarna kommer att vara framme i god tid innan konserten. Det går bra att lämna kvar packning på bussen under tiden ni är på konserten, använd gärna inte arenans garderob då det brukar ta lång tid att få ut sina saker när konserten är slut. När konserten är slut, beger ni er tillbaka till bussen, så fort alla har kommit till bussen så avgår den. Vänligen kontakta oss innan om ni av någon anledning inte skall med bussen på någon av sträckorna.

  Ha så kul på konserten.

  2017-11-24

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Guns N Roses (Ullevi)

  Guns ´N Roses intar Ullevi i Göteborg den 21:e Juli. Göteborg är bandets sista stopp på den otroligt populära turneén "Not In This Lifetime Tour", det kommer bli en historisk konsert !

  Den första europeiska delen av denna galet framgångsrika turné, som startade 2016, har bara under 2017 redan sålt över en miljon biljetter. Detta gör den till den mest framgångsrika turnén i år och visar återigen att attityden, energin och själen i både Guns N’ Roses och rockmusik-scenen är minst lika stor som för tre decennier sedan när detta band slog igenom och blev världens största band.

  Headliners

  • Guns n roses

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Göteborg

  Arena

  Ullevi

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Instagram Pictures