Guns N Roses 29 juni 2017

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Guns N Roses 29 juni 2017

 • Resa från

 • Välj paketerbjudande eller

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

  Reseinfo

  2017-03-24

  RESEINFORMATION - GUNS N ROSES

  Gör det enkelt för dig, boka en plats på våra Festivalbussar till Guns n Roses på Friends Arena. Vi kör från hela Sverige tillsammans med massa schyssta nya vänner tar ni er till konserten med våra bussar. Vi ordnar bussresan och ni köper på egen hand er konsertbiljett. Vi ses på bussen i sommar ;)

  2017-03-24

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Guns N Roses

  De har sålt över 2 miljoner biljetter bara under 2016 – året då det legendariska och ikoniska bandet återförenats för en turné med originalmedlemmarna Axl Rose, Slash och Duff McKagan för första gången sedan 1993. Turnén är den mest framgångsrika rockturnén under 2016 och har hyllats av både fans och kritiker – turnén har verkligen visat att attityden, energin och själen i både Guns N’ Roses och rockmusiken-scenen är minst lika stor som det var senast bandet stod på scenen tillsammans, för över två decennier sedan. Det kommer bli en historisk konsert den 29 juni i Stockholm.

  Guns N' Roses har även släppt "GN’R Lies" (1989), "Use Your Illusion I" och "Use Your Illusion II" (1991) och "The Spaghetti Incident?" (1993). Enligt planerna kommer bandets nya album "Chinese Democracy" under 2006.

  "Europa har alltid varit speciellt för mig. Vi har ända sedan vår senaste turné sett fram emot att få möta vår europeiska publik igen, så vi ses i sommar!", säger sångaren Axl Rose

  Headliners

  • Guns n roses

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Stockholm

  Arena

  Friends Arena

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Instagram Pictures