Hellfest Open Air 19-22 juli 2020

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-09-10

  Reseinfo Hellfest

  Festivalbussen tar upp sin resa till Hellfest Open Air igen. Detta är den perfekta förfesten inför eventet och du kommer få chans att träffa på massa nya, härliga människor med samma intressen. Det kommer däremot bli en lång resa, men vi har planerat in stopp längs vägen där det finns möjlighet att äta. Dock rekommenderar vi er alltid att ha med lite extra mat och dryck på bussen.

  Det kommer bli ett stopp på alkoholshop, antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Väl på plats så kommer vår buss att vara parkerad utanför festivalen, men vara låst och ej tillgänglig under evenemanget.

  2019-09-10

  Att resa med festivalbussen, boka din resa online.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter hittas genom att ni loggar in på vår hemsida och laddar ned dem.

  Hellfest Open Air

  Hellfest Open Air äger rum i den franska staden Clisson. Festivalen har ca 60 000 besökare och kan mäta sig med festivaler som Graspop Metal Meeting och Wacken Open Air.

  Viktig information

  Land/Stad

  Frankrike - Clisson

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  16 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 150000 st

  Grundades år

  2006

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures