Indian Spirit 26-30 augusti 2021

Intresselista - Indian Spirit 2021

Anmäl ert intresse till våra resor till Indian Spirit. Vi mailar alla på väntelistan i samband med att vi släpper resorna, på så sätt kan ni vara säkra på att få en plats på våra bussar.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-11-27

  Reseinformation - Indian Spirit

  För dig som gillar goa, psy, trance eller bara älskar stämningen med härligt folk har du här den ultimata festivalen.

  Ange avgångsort för att se kompletta priser.

  Priserna kommer höjas ju närmare avresan vi kommer, ni kan köpa kompletta resepaket med bussresa + festivalbiljett av oss. Festivalbiljetterna får ni av oss under bussresan.

  Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen - exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Bordershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Betalning:
  Hos oss på festivalbussen kan du välja att betala din resa med kort/direktbetalning/Swish eller på faktura med 10 dagar / 30 dagar eller på avbetalning på 2 eller 3 månader. (Finns faktura / delbetalningsalternativen tillgängliga så kommer ni se detta när ni boar er resa.

  Kontakta gärna oss om du har några frågor kring resa.

  2019-11-27

  Gällande eventbiljett

  Vill ni boka entrébiljetter till Indian Spirit så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-11-27

  Att resa med Festivalbussen, boka din resa online

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp. Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Indian Spirit

  Indian Spirit är en psytrancefestival som under fem spektakulära dagar hålls varje år i Tyskland. Över 70 artister från denna undergroundscen kommer att spela och ni kommer in i en helhetsupplevelse med karätatistiska dekorationer och fantastiska scener. Utöver detta finns flera olika aktörer på plats där du kan köpa hantverk, kläder, smycken, kroppsmålning och massvis av andra stämningsfulla upplevelser.

  Headliners

  • TBC

  Viktig information

  Land/Stad

  Tyskland - Eldena

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures