Iron Maiden (Tele 2 Arena) 1 juni 2018

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Iron Maiden (Tele 2 Arena) 1 juni 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

Specialvillkor

Vi säljer inga konsertbiljetter.

Hos oss beställer du din bussresa T/R eller enkel väg.

  Reseinfo

  2017-11-23

  RESEINFORMATION - IRON MAIDEN

  Res med våra bussar till Iron Maidens spelning på Tele 2 Arena, resan går upp och ner på samma dag. Ni slipper dyra tåg och övernattning i Stockholm. På bussen får man självklart ta en öl och peppa för konserten. På festivalbussen resor är det viktigt att hålla tiderna, vi väntar ej på resenärer som är sena.

  Festivalbussen kommer stanna invid Globens Tunnelbanestation på Palmfeltsvägen.Kontrollera noga var ni kliver av bussen, bussen går från samma plats på hemresan, har ni endast bokat hemresa med oss så kommer vi kontakta er ang hemreseplatsen.

  Det går bra att lämna kvar packning på bussen under tiden ni är på konserten, använd gärna inte arenans garderob då det brukar ta lång tid att få ut sina saker när konserten är slut. När konserten är slut, beger ni er tillbaka till bussen, så fort alla har kommit till bussen så avgår den. Vänligen kontakta oss innan om ni av någon anledning inte skall med bussen på någon av sträckorna.

  2017-11-23

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Iron Maiden (Tele 2 Arena)

  Iron Maiden är tillbaka med den nya turnén Legacy Of The Beast självkart stannar Iron Maiden till i Sverige och denna gången på Tele 2 Arena i Stockholm den 1:a Juni.

  Festivalbussen har kört alla spelningar som Iron Maiden gjort på senare år. Så prata ihop er med era vänner och häng med vår buss till Stockholm. Vi känner redan nu att det här kommer bli en kanonkväll.

  Med festivalbussen kommer ni hela vägen fram till Tele 2 Arena, alla våra bussar kommer stanna invid Globens tunnelbanestation. Bussarna åker hem efter konserten är slut och så fort alla kommit tillbaka till bussen.

  Festivalbussen säljer inga entrébiljetter till denna konsert

  Headliners

  • Iron Maiden
  • Killswitch engage

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Stockholm

  Arena

  Tele 2 Arena

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 60000 st

  Instagram Pictures