Justin Timberlake (Friends Arena) 31 juli 2018

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Justin Timberlake (Friends Arena) 31 juli 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

Specialvillkor

Vi säljer inga konsertbiljetter.

Hos oss beställer du din bussresa T/R eller enkel väg.

  Reseinfo

  2018-06-14

  Reseinformation - Justin Timberlake

  På festivalbussen resor är det viktigt att hålla tiderna, vi väntar ej på resenärer som är sena.

  Festivalbussen kommer chauffören bestämma var vi stannar, detta beror på var det finns plats vid arenan. Kontrollera noga var ni kliver av bussen, bussen går från samma plats på hemresan, har ni endast bokat hemresa med oss så kommer vi kontakta er ang avreseplatsen.

  Hemresetiden är satt till 23.55. Ni måste gå tillbaka till bussen direkt efter konserten, bussen avgår så fort alla är tillbaka. Bussen kan således avgå innan 23.55.

  Ni måste vara tillgängliga på de telefonnummer som ni uppgivit till oss.

  Det går bra att lämna kvar packning på bussen under tiden ni är på konserten, använd gärna inte arenans garderob då det brukar ta lång tid att få ut sina saker när konserten är slut. När konserten är slut, beger ni er tillbaka till bussen, så fort alla har kommit till bussen så avgår den. Vänligen kontakta oss innan om ni av någon anledning inte skall med bussen på någon av sträckorna.

  2018-06-14

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Justin Timberlake (Friends Arena)

  Åldersgräns: 13+ Efter släppet av hans efterlängtade album ”Man of the Woods” och efter hans episka framträdande på Super Bowl meddelar Justin Timberlake att han tar sin ”The Man of the Woods Tour” till Europa och även utökar sin redan slutsålda Nordamerika-turné ytterligare. Han har redan sålt över 450.000 biljetter i Nordamerika, och nu är det alltså klart att han tar turnén till Europa och Sverige i sommar.

  Headliners

  • Justin timberlake

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Stockholm

  Arena

  Friends Arena

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Instagram Pictures