Manowar (Gävle) 18 juli 2019

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Manowar (Gävle) 18 juli 2019

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Manowar - Entré sek
 • Konsertbiljett Manowar 2019, 1.595 kr
 • Resa
Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

Specialvillkor

Om ni köper till konsertbiljetten genom Festivalbussen så ger denna endast tillträde den 18:e Juli till Manowar och förband.

Vi har 2 hemresetider, välj hemresan på Söndag om ni stannar även på Gefle Metal Festival. Obs, Gefle Metal festivalbiljett ingår ej.

Festivalbussen. 181128

  Reseinfo

  2018-11-28

  RESEINFORMATION - MANOWAR

  Vi har inga fasta platser utan ni kliver på tillsammans med era vänner och sätter er på valfri plats. Reseledare / Chauffören kommer planera in stopp längs vägen.

  För er som bokat konsertbiljett till Manowar genom oss, dessa får ni när ni kliver av bussen på plats i Gävle, tag kontakt med oss innan ni går från bussen. Det går ej att hämta ut festivalbiljetter/tillval senare.

  Manowar spelar på Tordagen innan Gefle Metal öppnar sitt festivalområde. Våra bussar går till området på Torsdagen den 18:e Juli, vi ankommer på em. Hemresan är beräknad till c:a 01.00.

  Ha så kul på Manowar och om ni stannat kvar på Gefle Metal Festival, se till att få ut så mycket roligt som möjligt. När ni är klara står vi redo att köra er hem igen. Kom ihåg att vara i god tid till bussen vi väntar inte på gäster som är sena.

  2018-11-28

  Gällande konsertbiljetter till Manowar

  Vill ni boka konsertbiljett till Manowar så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Tänk på att det krävs en separat biljett till Gefle Metal Festival om det är så att ni väljer att åka hem på Söndagen.

  2018-11-28

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Manowar (Gävle)

  MANOWAR kommer med sin The Final Battle World Tour 2019 till Sverige för ett exklusivt framträdande i Gävle. Detta kommer att bli bandets enda konsert i Sverige under The Final Battle World Tour 2019.

  Den här öronbedövande spelningen kommer att äga rum 18 juli 2019 vid Gasklockorna i Gävle. Detta är ett välkänt festivalområdet ett stenkast från Gävle centrum med närhet till hotell, vandrarhem samt tåg och buss.

  18 juli 2019 kommer garanterat att bli en historisk dag för äkta metal på svensk mark. Det hela börjar på tidig eftermiddag med speciellt inbjudna band som spelar före MANOWAR och det blir en heldag med party och musik. Mer detaljer om övriga band kommer inom kort. För de som vill få hela festivalupplevelsen kommer det att finnas camping som är öppen från torsdag till söndag.

  Dagarna efter MANOWAR spelar vid Gasklockorna kommer Gefle Metal Festival 2019 arrangeras på samma plats.

  Headliners

  • Manowar
  • Bullet
  • Powerwolf

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Gävle

  Inträdesbiljett

  1595 SEK

  Grundades år

  2019

  Instagram Pictures