Masters of Hardcore 28 mars 2020

Intresselista

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter Avgångsort Telefonnummer Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-09-05

  Reseinformation - Masters of Hardcore

  Vi utökar vårt reseprogram till att också anordna en resa till Masters of Hardcore som årligen arrangeras i bland annat Nederländerna. Detta event startade redan 1995, vilket betyder att upplagan 2020 är 25-årsjubileum för Masters of Hardcore, vilket betyder att vi kan räkna med en show och upplaga som överglänser alla andra.

  Vi kommer köra ut på eftermiddagen fredagen den 27 för att ankomma till Masters of Hardcore på lördagskvällen. Detta är den perfekta förfesten inför eventet och du kommer få chans att träffa på massa nya, härliga människor med samma intressen. Det kommer däremot bli en lång resa, men vi har planerat in stopp längs vägen där det finns möjlighet att äta. Dock rekommenderar vi er alltid att ha med lite extra mat och dryck på bussen.

  Det kommer bli ett stopp på alkoholshop, antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Väl på plats så kommer vår buss att vara parkerad vid arenan, men vara låst och ej tillgänglig under evenemanget. Vi kommer låta bussen vara låst fram till eventet slutar, och en timme efter stängning kommer bussen senast köra.

  2019-09-05

  Gällande biljetter

  Vill ni boka entrébiljetter till Masters of Hardcore så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-09-05

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter hittas genom att ni loggar in på vår hemsida och laddar ned dem.

  Masters of Hardcore

  Masters of Hardcore är en av de största inomhusevenemangen med fokus på hardcore. I Brabanthallen i Nederländerna får möjligheten att uppleva det bästa inom denna genre, fördelat på flera olika scener inne i hallen. Detta är ett rejält event som arrangeras av Art of Dance, det kommer vara mörkt och hårt och du kommer spendera natten tillsammans med nära 30 000 andra hardcorefantaster. Masters of Hardcore är ett endagarsevent som hålls under lördagsnatten. Festivalbussen tar dig direkt till arenan strax innan insläppet och kör hemåt en timme efter avslutat event. Smidigare än så kan det inte bli!

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - ''s-Hertogenbosch

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 30000 st

  Grundades år

  1995

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures