Masters of Hardcore 26 mars 2022

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Masters of Hardcore 26 mars 2022

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

MOH 2020 sek
 • Festivalbiljett Masters of Hardcore 2022, 795 kr
 • Resa
Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2021-08-25

  Reseinformation - Masters of Hardcore

  Vi utökar vårt reseprogram till att också anordna en resa till Masters of Hardcore som årligen arrangeras i bland annat Nederländerna. Detta event startade redan 1995, vilket betyder att upplagan 2022 är 25-årsjubileum för Masters of Hardcore, efter 2 års väntan pga restriktioner. Vi kan alltså räkna med en show och upplaga som överglänser alla andra.

  Detta är den perfekta förfesten inför eventet och du kommer få chans att träffa på massa nya, härliga människor med samma intressen. Det kommer däremot bli en lång resa, men vi har planerat in stopp längs vägen där det finns möjlighet att äta. Dock rekommenderar vi er alltid att ha med lite extra mat och dryck på bussen.

  Vi kommer stanna för ett stopp vid bordershop under resan.

  Väl på plats så kommer vår buss att vara parkerad vid arenan, men vara låst och ej tillgänglig under evenemanget. Vi kommer låta bussen vara låst fram till eventet slutar, och en timme efter stängning kommer bussen senast köra.

  2021-08-25

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter hittas genom att ni loggar in på vår hemsida och laddar ned dem.

  Masters of Hardcore

  Masters of Hardcore är en av de största inomhusevenemangen med fokus på hardcore. I Brabanthallen i Nederländerna får möjligheten att uppleva det bästa inom denna genre, fördelat på flera olika scener inne i hallen. Detta är ett rejält event som arrangeras av Art of Dance, det kommer vara mörkt och hårt och du kommer spendera natten tillsammans med nära 30 000 andra hardcorefantaster. Masters of Hardcore är ett endagarsevent som hålls under lördagsnatten. Festivalbussen tar dig direkt till arenan strax innan insläppet och kör hemåt en timme efter avslutat event. Smidigare än så kan det inte bli!

  Headliners

  • Angerfist
  • Miss k8
  • Predator

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - ''''s-Hertogenbosch

  Inträdesbiljett

  795 SEK

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Besökare

  Ca 30000 st

  Grundades år

  1995

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures