Metallica (Globen 7/5) 7 maj 2018

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Metallica (Globen 7/5) 7 maj 2018

 • Resa från

 • Välj paketerbjudande eller

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

Specialvillkor

Specialvillkor Vi säljer inga konsertbiljetter. Hos oss beställer du din bussresa T/R eller enkel väg.

  Reseinfo

  2017-11-22

  RESEINFORMATION - METALLICA 7/5

  Res med våra bussar till Metallicas spelning på Globen, resan går upp och ner på samma dag. Ni slipper dyra tåg och övernattning i Stockholm. På bussen får man självklart ta en öl och peppa för konserten. På festivalbussen resor är det viktigt att hålla tiderna, vi väntar ej på resenärer som är sena.

  Festivalbussen kommer stanna invid Globens Tunnelbanestation på Palmfeltsvägen.Kontrollera noga var ni kliver av bussen, bussen går från samma plats på hemresan, har ni endast bokat hemresa med oss så kommer vi kontakta er ang hemreseplatsen.

  Det går bra att lämna kvar packning på bussen under tiden ni är på konserten, använd gärna inte arenans garderob då det brukar ta lång tid att få ut sina saker när konserten är slut. När konserten är slut, beger ni er tillbaka till bussen, så fort alla har kommit till bussen så avgår den. Vänligen kontakta oss innan om ni av någon anledning inte skall med bussen på någon av sträckorna.

  2017-11-19

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Metallica (Globen 7/5)

  METALLICA ÅTERVÄNDER TILL GLOBEN I STOCKHOLM 7/5-2018

  PÅ DENNA SIDA BOKAR NI RESOR FÖR KONSERTEN 7:e Maj.

  Ja, det stämmer, Metallica kommer till Sverige med sin ”WorldWired Tour” som de är ute på just nu. Turnén följer släppet av succéalbumet ”Hardwired… To Self-Destruct” från i höstas och landar i Stockholm för två konserter i Ericsson Globe den 5 och 7 maj 2018. Som Special Guest på hela Europaturnén ser vi inga mindre än norska Kvelertak.

  Personliga biljetter.
  Enligt önskemål från Metallica gäller personliga biljetter på denna konsert. Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig giltig ID-handling då stickprov där ID kontrolleras kommer att ske vid biljettkontrollen. Personen vars namn står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Stockholm

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Instagram Pictures