Mysteryland 23-25 augusti 2019

Intresselista - Mysteryland 2019

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Mobilnummer
E-mail

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-08

  RESEINFORMATION - MYSTERYLAND

  Dags att köra en resa till Mysteryland, denna plats vi har hört så mycket om och redan älskar

  Vi kommer köra så att vi är framme på Mysteryland på fredagen. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Boardershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Väl på plats så kommer vår buss att vara parkerad utanför campingen och inte vara tillgänglig förrän festivalen är slut.

  Hemresan görs på måndag förmiddag. Frukost blir så fort vi kommer in i Tyskland, vilket dröjer några timmar.

  2019-01-08

  Gällande eventbiljett.

  Vill ni boka entrébiljetter till Mysteryland så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-08

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Mysteryland

  Musikgenrén är bred och här kan du gå runt och höra allt från house, big room, bass, techno, deep-house, trance, trap och minimal till hardstyle, hardcore, RnB och hip hop. Scenerna varierar från spektakulära konstverk utomhus till pampiga tält och alla håller högsta kvalitén på ljud- och ljussystemen. Förvänta dig inget mindre än massor av storslagna shower med fyrverkerier, laser, confetti - och gåshud!

  ▪️ Vad ingår i resan?

  Bokar du ditt paket med Festivalbussen kommer du att kunna uppleva det absolut bästa av festivalen tillsammans med många andra dedikerade ravers. Våra bussar plockar upp dig på önskar avreseort och efter en grym förfest på resan ner som sätter gemenskapen för en lång tid framöver så kan du ta dig in på området tillsammans med de andra resenärerna och våra erfarna guider är med er under hela tiden.

  Entré- och campingbiljett till Mysteryland Resa tur och retur Ljudsystem på bussen Stopp på bordershop En grym förfest med bästa reseledarna på bussen

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Haarlemmermeer

  Inträdesbiljett

  Biljetter släpps 19:e Februari

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 100000 st

  Grundades år

  1993

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures