Mysteryland 28-31 augusti 2020

Intresselista - Mysteryland 2020

Vi tackar alla er som rest med oss till Mysteryland 2019, det var sjukt roligt och vi blickar redan framemot Mysteryland 2020.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Mobilnummer
E-post.

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Biljetterna är personliga.

1. Er bokning kan avbokas enligt våra specialvillkor, dvs fram till 30 innan avresa.

2. Ni kan avgiftsfritt ändra resenärsinformation på er bokning och/eller ändra avreseort, fram till 14 dagar innan avresan i mån av plats, pristillägg för dyrare resor, därefter mot en avgift om 495 kr.

Festivalbussen 2019-01-29

  Mysteryland

  Mysteryland är den största festivalen inom EDM i Nederländerna och varje år har de omkring 100 000 besökare från över 100 olika nationaliteter som kommer ihop för kärleken till den elektroniska musiken och festivallivet. I en helt underbar miljö med allt från skogsdungar till floder och grönskande kullar hittar vi denna festival, där mer än 300 artister kommer att uppträda på de 17 olika scenerna.

  Musikgenrén är bred och här kan du gå runt och höra allt från house, big room, bass, techno, deep-house, trance, trap och minimal till hardstyle, hardcore, RnB och hip hop. Scenerna varierar från spektakulära konstverk utomhus till pampiga tält och alla håller högsta kvalitén på ljud- och ljussystemen. Förvänta dig inget mindre än massor av storslagna shower med fyrverkerier, laser, confetti - och gåshud!

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Haarlemmermeer

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 100000 st

  Grundades år

  1993

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures