Mysteryland 27-29 augusti 2021

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Mysteryland 27-29 augusti 2021

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Biljetterna är personliga. Vid tecknande av vårt avbokningsskydd gäller detta.

1. Er bokning kan avbokas enligt våra specialvillkor, dvs fram till 30 innan avresa.

2. Ni kan avgiftsfritt ändra resenärsinformation på er bokning och/eller ändra avreseort, fram till 14 dagar innan avresan i mån av plats, pristillägg för dyrare resor, därefter mot en avgift om 495 kr.

Festivalbussen 2020-01-18

  Reseinfo

  2019-01-08

  RESEINFORMATION - MYSTERYLAND

  Vi kommer köra så att vi är framme på Mysteryland på fredagen. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Boardershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Väl på plats så kommer vår buss att vara parkerad utanför campingen och inte vara tillgänglig förrän festivalen är slut.

  Hemresan görs på måndag förmiddag. Frukost blir så fort vi kommer in i Tyskland, vilket dröjer några timmar.

  2019-01-08

  Gällande eventbiljett.

  Vill ni boka entrébiljetter till Mysteryland så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-08

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Mysteryland

  Mysteryland är den största festivalen inom EDM i Nederländerna och varje år har de omkring 100 000 besökare från över 100 olika nationaliteter som kommer ihop för kärleken till den elektroniska musiken och festivallivet. I en helt underbar miljö med allt från skogsdungar till floder och grönskande kullar hittar vi denna festival, där mer än 300 artister kommer att uppträda på de 17 olika scenerna.

  Musikgenrén är bred och här kan du gå runt och höra allt från house, big room, bass, techno, deep-house, trance, trap och minimal till hardstyle, hardcore, RnB och hip hop. Scenerna varierar från spektakulära konstverk utomhus till pampiga tält och alla håller högsta kvalitén på ljud- och ljussystemen. Förvänta dig inget mindre än massor av storslagna shower med fyrverkerier, laser, confetti - och gåshud!

  Headliners

  • TBC

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Haarlemmermeer

  Inträdesbiljett

  Inträdesbiljetterna är slutsålda.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Besökare

  Ca 100000 st

  Grundades år

  1993

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures