Neonreservatet 23-24 november 2019

Stockholm, endast resa till Neonreservatet.

För stockholmarna så kostar det 100 kr för en väg. Välj "till festivalen nedan" för att boka er plats på bussen.

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Neonreservatet 23-24 november 2019

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-10-15

  Reseinformation - Neonreservatet

  Faan va vi längtar till ni kommer till Neonreservatet.


  Neonreservatet är så hemligt att vi endast vet att det ligger i en skog under en UV-sten, men det kommer hållas en galen 70-års fest för dom som hittar dit. Det är obligatoriskt att boka plats på Festivalbussen innan ni kliver på bussen som tar er till skogs.

  STOCKHOLM

  Observera att bussarna från Stockholm endast går till Neonreservatet , hemresan från reservatet sker på egen hand och ja det går att ta sig hem efter UV-festen smidigt. Bussen avgår från City-Terminalen (kolla på skärmarna efter Neonreservatet") Lördag 23:e November kl 18.00. Bussresan kostar 100 kr för en väg och ni betalar till oss via Swish.

  GÖTEBORG

  Avresa från Nils Ericssonsterminalen Lördag 23:e November kl 10.00, åter i Göteborg Söndag c:a 19.00 Göteborgarna och andra långväga gäster stannar över natten och hemresan sker efter frukost på Söndagen. Vi har c:a 32 sängplatser i stugor i Neonreservatet, ni bokar er plats i stugan samtidigt som ni köper er plats på Festivalbussen. För er som är lite med hardcore så kan man slagga i i festivalbussen (vi kommer se till att det är varmt inne i bussen) tänk dock på att det är stor risk att det bli efterfest i både stugor och på Festivalbussen.

  Festivalbussen : 295 kr
  Sängplats : 150 kr
  Sova i bussen : 0 kr

  Vill ni resa från en annan ort så vänligen kontakta Matthias (www.facebook.com/festivalbussen)

  DONATION

  Vi gör denna festen för att fira med er, det är tamefan sjukt kul att ni vill komma och allt. Vill ni bidra till festen så donera gärna en slant så ser vi till att det finns extra mycket NEON överallt. Ni kan donera en slant när ni bokar platsen på bussen.

  SPEX

  Vill ni ställa till med spex, för att fira Matthias & Jullan hör av er till Pantea på mail pantea.moafi@gmail.com, det kommer finnas en projektor och ett sinnes PA med tillhörande microfon. Vi uppskattar alla som vill förgylla vår neon-fest.

  #neonreservatet


  Glöm inte att tagga till med oss #neonreservatet @festival_FREAK @karatebulle  2019-10-15

  Neonreservatet - 70-års Neonfesten

  När festivalsommaren känns långt bort Då fixar vi fest av annan sort Festivalbussen-Matthias har fyllt 40 år och Full-rulle-med-Julle snart 30 når Äntligen vi hittat en lokal utan grannar Vi hoppas att ni till 03 stannar

  För att det ska bli ett himla drag Önskar vi av er ett bidrag Det gör ni genom att haffa en biljett På nedan länk via internet En buss med partyledare tar dig till vår yra Där vi en stor neonfest ska styra

  Innan du till systemet drar Självklart kommer vi ha en bar Har du dock speciell smak Hittar du din dryck under systembolagets tak Oro över hunger kan du stryka Det finns grillar som kommer ryka

  Om du en talang besitter Kontakta Pantea och släng på dig lite glitter Glöm ej heller din djurdräkt Vi lovar, det kommer bli succé direkt Vilken kul kväll vi ska ha Den kan inte annat än bli SKITBRA!

  Vill ni ställa till med spex, för att fira Matthias & Jullan hör av er till Panten på mail pantea.moafi@gmail.com

  Neonreservatet

  Festivalbussens grundare och fd Emmabodas festivalgeneral Jullan fyller år. För att hitta till Neonreservatet och dess utlovade UV-fest så krävs det att ni deltar på den obligatoriska Festivalbussen.

  Headliners

  • Jullan 30 år
  • Matthias 40 år

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - I en skog bakom en sten

  Inträdesbiljett

  Festen ingår i resan!

  Grundades år

  1979