OktoberFEST 19 september - 7 oktober 2019

Intresseanmälan Oktoberfest

Intresseanmälan Oktoberfest 2019

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-29

  RESEINFORMATION - OKTOBERFEST

  En stadsfest som finns på mångas bucketlist och som självklart är ett måste för dig som gillar öl, festival och härligt häng. Följ med Festivalbussen till Oktoberfest för att få ett minne för livet! Exakta tider och avgångar kommer inom kort. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen - exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Bordershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  2019-01-29

  GÄLLANDE EVENTBILJETT

  Vill ni boka entrébiljetter till Oktoberfest så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-29

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp. Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  OktoberFEST

  Oktoberfest är en tysk ölfestival som hålls i München varje år. Den hölls för första gången 1810 och anses nu vara världens största folkfest. Det är inte utan Atta man förstår varför denna festival finns på mångas bucketlist. Under några dagar kommer vi vara i München och ha det gott, dricka öl och lära känna massor av nya människor. Här kan man äta god mat, lyssna på musik, och njuta av festligheterna i staden.

  Viktig information

  Land/Stad

  Tyskland - München

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 6200000 st

  Grundades år

  1810

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures