Qlimax 23 november 2019

SOLD OUT

Alla våra resor är slutsålda.

Dagar kvar

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

  Reseinfo

  2019-09-12

  BOKNINGSINFORMATION

  Festivalbussen samarbetar med Coretours som är exklusiv resepartner med Q-dance. Ditt resepaket bokar du alltså via Coretours, men Festivalbussen kommer vara med och arrangera resorna. Ni kommer boka genom ett anmäla er på ett formulär, därefter mailar vi er access till vår bokningssida på Coretours. Tänk på att resorna till Qlimax alltid säljer slut fort och vi förväntar oss det även i år.

  Vi kommer köra antingen fredagen den 22 november, alternativt natten till lördagen 23 november (beroende på din valda upphämningsort). Tänk på att det kommer vara lång resa, och även om vi kommer ha matstopp och flera pauser så rekommenderar vi att ni har med er mat och dryck på bussen. Det kommer bli stopp på en alkoholshop på vägen ner.

  Om ni har bokat och av någon anledning inte kan medverka på resan, vänligen kontakta oss så snart som möjligt.

  2019-09-12

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN

  Att resa med Festivalbussen är lätt, ni kan välja mellan flera olika orter i bokningssystemet.
  Resan till Qlimax arrangeras tillsammans med Coretours, och det är via deras bokningssida som du lägger till dina val. Det kommer finnas möjlighet att lägga till VIP-biljett och det erbjuds delbetalning på din resa om du önskar.

  Qlimax

  Qlimax är en av Q-Dance största fester, den hålls årligen inne i den enorma arenan GelreDome i Arnhem. Har ni inte upplevt detta innan då är det helt klart dags att hänga med oss. Kika på bilderna så ser vi vad ni har att förvänta er.

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Arnhem

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures