Rammstein (Köpenhamn) 19 juni 2019

KOnsertbiljett ingår ej.

Rammstein konsertbiljett kan ej köpas via oss.

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Rammstein (Köpenhamn) 19 juni 2019

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten.

  Reseinfo

  2019-03-01

  RESEINFORMATION - RAMMSTEIN (KÖPENHAMN)

  Denna bokningssida gäller för resor till Rammstein i Köpenhamn. Vi har avgångar från hela Danmark, bussarna körs våra partners i Danmark.

  Vi kommer anlända till Köpenhamn under eftermiddagen, var noga med att notera vilken utgång på arenan som ligger närmast busshållplatsen. Alla våra resor har tiden 23.55 som hemresetid men bussarna kommer vänta om konserten drar ut på tiden.

  Det går bra att lämna kvar packning på bussen under tiden ni är på konserten, använd gärna inte arenans garderob då det brukar ta lång tid att få ut sina saker när konserten är slut. När konserten är slut, beger ni er tillbaka till bussen, så fort alla har kommit till bussen så avgår den. Vänligen kontakta oss innan om ni av någon anledning inte skall med bussen på någon av sträckorna.

  Ha det så kul på konserten.

  2019-03-01

  Gällande Rammstein konsertbiljetter

  Festivalbussen säljer endast bussresa till Rammstein, ni köper er konsertbiljett på egen hand genom arrangören.

  2019-03-01

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Rammstein (Köpenhamn)

  Rammsten är tysk industrimetalband som tagit delar av inspirationen till deras musik från Depeche Mode, idag är Rammstein Tyskland största musikexport och nått till både Guld och Platina Status. Ett live band utan dess like, med stor Pyroteknik show.

  Beskrivande ord för Rammsteins uppträdanden är makalöst, magnifikt, överväldigande mfl. På en Rammsteinkonsert utlovas alltid en spektakulär eldshow och denna konsert är inget undantag.

  Rammsteins musik spänner över flera undergenrer av rockmusik, men klassificeras oftast som en variant av industrial metal eller heavy metal, mer specifikt som Neue Deutsche Härte. Vissa låtar, som Feuer frei, är influerade av rock och hårdrock, andra har mer gemensamt med synthmusik, t.ex Du Riechst So Gut, och ett fåtal är närmast att klassificera som pop. (Wikipedia)

  Headliners

  • Rammstein

  Viktig information

  Land/Stad

  Danmark - Köpenhamn

  Arena

  TeliaParken

  Inträdesbiljett

  Konsertbiljett köps av arrangören.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Valuta

  DKK

  Behövs pass

  Nej

  Instagram Pictures