Rammstein (Ullevi Torsdag) 28 juli 2022

Resorna till Rammstein 28/7 är släppta

Boka er plats på festivalbussen idag, vi kör direkt till Ullevi från hela Sverige (Söder om Mora/Gävle)

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Rammstein (Ullevi Torsdag) 28 juli 2022

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Choose language:

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen --------------------------------------------- KÄNN ER SÄKRA MED ATT BOKA ER RESA MED OSS! Vi har ställt lagstadgad garanti/försäkring till kammarkollegiet för alla som bokar resa med oss.

  Reseinfo

  2022-06-04

  Reseinformation - Rammstein 28/7

  Boka er plats på festivalbussen idag, vi kör direkt till Ullevi från hela Sverige (Söder om Mora/Gävle)  Vänligen välj resväg "till/från festivalen" och avgångsort och klicka på "visa avgångar för att se prisinformation.

  Festivalbussen ankommer till Ullevi på Johan Willins gata, detta är den närmaste gatan som vi enkelt kan lasta våra bussar. När ni kommer fram till Göteborg, var då nog med att kolla var ni kliver av bussen så ni lätt hittar tillbaka efter konserten.Bussen har en fast hemresetid (23.55), vi väntar alltid in er om konserten skulle pågå längre.

  Det går bra att boka endast en väg med bussen, välj då "till konserten" eller "från konserten" Är det så att ni planerar att stanna kvar i Göteborg av någon anledning så säg till oss innan avresan.

  På bussen har vi inga bestämda platser, ni kliver på med era vänner och sätter er på valfri plats. Det går bra att lämna saker på bussen under konserten. Ha så kul på konserten.

  Rammstein (Ullevi Torsdag)

  BOKA TORSDAGSBUSSEN PÅ DENNA SIDAN. Rammsten är tysk industrimetalband som tagit delar av inspirationen till deras musik från Depeche Mode, idag är Rammstein Tyskland största musikexport och nått till både Guld och Platina Status. Ett live band utan dess like, med stor Pyroteknik show.

  Beskrivande ord för Rammsteins uppträdanden är makalöst, magnefikt, överväldigande mfl. På en Rammstein konsert utlovas alltid en spektakulär eldshow, denna konsert är inget undantag.

  Headliners

  • Rammstein

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Göteborg

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Instagram Pictures