Rock am ring 5-7 juni 2020

Intresselista Rock Am Ring

Vi tackar alla er som rest med oss till Rock Am Ring 2019, det var sjukt roligt och vi blickar redan framemot Rock Am Ring 2020.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Biljetterna är personliga.

1. Er bokning kan avbokas enligt våra specialvillkor, dvs fram till 30 innan avresa.

2. Ni kan avgiftsfritt ändra resenärsinformation på er bokning och/eller ändra avreseort, fram till 14 dagar innan avresan i mån av plats, pristillägg för dyrare resor, därefter mot en avgift om 495 kr.

Festivalbussen 2019-01-31

  Rock am ring

  Rock am Ring och Rock im Park är två systerfestivaler med nästan identisk line-up som har arrangerats sedan 1985.

  Festivalen är en av de större i Tyskland och lockar en stor mängd besökare varje år. På festivalen spelar alltid band av absolut världsklass. Festivalen hålls vid racingbanan Nürnburg i Tyskland och har haft många stora band som spelat genom åren, bland annat Red Hot Chili Peppers, Korn, Guns n' Roses, Metallica, Bob Dylan, Kiss, Marilyn Manson m.fl

  Viktig information

  Land/Stad

  Tyskland - Nürburgring

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  16 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 80000 st

  Grundades år

  1985

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures