Rock am ring

Intresselista Rock Am Ring

Vi tackar alla er som rest med oss till Rock Am Ring 2019, det var sjukt roligt och vi blickar redan framemot Rock Am Ring 2020.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-11-27

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp. Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  2019-11-27

  Gällande eventbiljett

  Vill ni boka entrébiljetter till Rock Am Ring så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-11-27

  Rock Am Ring 2020

  Följ med Festivalbussen för att ta del av hela gemenskapen på resan dit och hem så blir du guidad av våra erfarna och professionella reseledare hela vägen fram till festivalen Exakta tider och avgångar kommer inom kort. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen - exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Bordershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  Rock am ring

  Rock am Ring och Rock im Park är två systerfestivaler med nästan identisk line-up som har arrangerats sedan 1985.

  Festivalen är en av de större i Tyskland och lockar en stor mängd besökare varje år. På festivalen spelar alltid band av absolut världsklass. Festivalen hålls vid racingbanan Nürnburg i Tyskland och har haft många stora band som spelat genom åren, bland annat Red Hot Chili Peppers, Korn, Guns n' Roses, Metallica, Bob Dylan, Kiss, Marilyn Manson m.fl

  Viktig information

  Land/Stad

  Tyskland - Nürburgring

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  16 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 80000 st

  Grundades år

  1985

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures