Roskilde Festival 27 juni - 4 juli 2015

Dagar kvar

 • Dagar
 • Timmar
 • Minuter
 • Sekunder
Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Just Nu

 • 2014-12-22

  Decemberkampanj - Roskilde 2015

  10 % rabatt på bussresan.
  Ange rabattkod "Dec-Rosk15" vid bokning.
  Gäller till 2014-12-31.

Roskilde Festival

Nordens äldsta och i särklass största festival ligger i Roskilde, strax utanför Köpenhamn.
Sedan 1971 har denna kultfestival ägt rum och har idag cirka 75 000 besökare under den nio dagar långa festivalen!
Värt att nämna är att Roskilde Festival är en icke vinstdrivande festival, allt överskott går alltså till välgörande ändamål!!

Utöver de ca 200 artister och band som spelar på festivalen så bjuds det på en mängd olika aktiviteter för den som diggar campinglivet. Vad sägs om skateboardramp, biotält, fotboll, kuddkrig och volleyboll?!

Campingen öppnar Söndagen den 29/6 och själva festivalen på Torsdagen 3/7. Innan festivalen öppnar kör Roskilde en Warm-up som varje år är otroligt roligt att vara med på. Scener ute på East/West camp med roligt häng på campingarna. Ett måste att uppleva.

Vi kommer finnas på plats under hela festivalen på B-Camp, där vi även har ett reserverat område för våra gäster som anländer på Söndagen. Därefter enbart i mån av plats på området.

Viktig information

Land/Stad

Danmark - Roskilde

Inträdesbiljett

Biljett kan ej köpas via oss.

Åldersgräns

15 år (Utan målsman)

Besökare

Ca 75000 st

Grundades år

1971

Valuta

DKK

Behövs pass

Nej

Instagram Pictures