Roskilde Festival 30 juni - 7 juli 2018

Nattbuss från Oslo, via västkusten

Vi har ni satt upp en buss som startar i Oslo på fredag kväll. Bussen kör via västkusten och till Roskilde via Helsingborg-Helsingör. God tid att köa och fixa den bästa camping platsen.

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Roskilde Festival 30 juni - 7 juli 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Gällande avbokning och ändring.
Avbokningsregler för beställningar med Roskilde inträdesbiljetter är.

1.
Avbokning av resor enligt våra allmäna villkor, dock så går Roskilde entrébiljetter ej att avboka efter den 20:e Maj 2018.

2.
Ändring av våra resor enligt våra allmäna villkor, dock går Roskilde entrébiljetter att överlåta till en annan person som reser med bussen.

Festivalbussen 2018-02-15

  Reseinfo

  2018-04-04

  Nattbuss från Oslo, via västkusten

  Många har frågat efter en buss som kommer fram tidigare på Lördagen, vi har ni satt upp en buss som startar i Oslo på fredag kväll. Bussen kör via västkusten och till danmark via Helsingborg-Helsingör. God tid att köa och fixa den bästa camping platsen.

  2018-02-16

  RESEINFORMATION - ROSKILDE

  Festivalbussen kör er hela vägen fram till Roskilde festivalens östra camping. Där finns en stor bussplats där våra bussar avgår ifrån. Ni kan köpa festivalbiljetten av oss om ni vill, denna är avbokningsbar om ni lägger till vårt avbokningsskydd. Ni kan även lägga till tillval såsom festivalstol, partytält mm till er beställning. Under festivalveckan festivalar ni på egen hand, vi syns igen vid hemresan.

  2015-12-22

  Gällande tillval / Entrébiljetter.

  Vill ni boka entrébiljetter eller tillval såsom campingstolar/tält och övrig campingutrustning så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2015-12-22

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Roskilde Festival

  Nordens äldsta och i särklass största festival ligger i Roskilde, strax utanför Köpenhamn.
  Sedan 1971 har denna kultfestival ägt rum och har idag cirka 75 000 besökare under den nio dagar långa festivalen!
  Värt att nämna är att Roskilde Festival är en icke vinstdrivande festival, allt överskott går alltså till välgörande ändamål!!

  Utöver de ca 200 artister och band som spelar på festivalen så bjuds det på en mängd olika aktiviteter för den som diggar campinglivet. Vad sägs om skateboardramp, biotält, fotboll, kuddkrig och volleyboll?!

  Campingen öppnar Lördagen den 30/6 och själva festivalen på Onsdagen 4/7. Innan festivalen öppnar kör Roskilde en Warm-up som varje år är otroligt roligt att vara med på. Scener ute på East/West camp med roligt häng på campingarna. Ett måste att uppleva.

  Headliners

  • Eminem
  • Bruno mars
  • Cardi b
  • David byrne
  • Khalid
  • Nephew

  Viktig information

  Land/Stad

  Danmark - Roskilde

  Inträdesbiljett

  Inträdesbiljetterna är slutsålda.

  Åldersgräns

  15 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Besökare

  Ca 75000 st

  Grundades år

  1971

  Valuta

  DKK

  Behövs pass

  Nej

  Instagram Pictures