Roskilde Festival 30 juni - 7 juli 2018

Dagar kvar

 • Dagar
 • Timmar
 • Minuter
 • Sekunder
Campingpaketet sek
 • Festivalstol
 • Solglasögon
 • Tändare
 • Regnponcho
 • 0,4l Grogglas
 • Festivalkasse
 • Resa
Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

RESERVERAD CAMPING
- Silent & Clean på Östra campingen.

Festivalbussens resenärer kan köpa till reserverad camping på East-camp + 140 SEK. Detta ligger vid EAST (Silent & Clean), då ingår ingångsbokning på East/South.

Vill ni bo på vår reserverade camping (Silent & Clean) så skall ni lägga till tillvalet "CAMP, S&Clean" till er bokning, antingen genom ett paket eller som tillval när ni beställer resan. Ni får en speciell biljett som gäller fram till 24:00 Lördagen 24/6.

Gällande avbokning och ändring.
Avbokningsregler för beställningar med Roskilde inträdesbiljetter är.

1. Avbokning av resor enligt våra allmäna villkor, dock så går Roskilde entrébiljetter ej att avboka efter den 20:e Maj 2017, camp-reservationer går ej att avboka efter gjord beställning.

2. Ändring av våra resor enligt våra allmäna villkor, dock går Roskilde entrébiljetter att överlåta till en annan person som reser med bussen.

Festivalbussen 2017-01-12

  Roskilde Festival

  Nordens äldsta och i särklass största festival ligger i Roskilde, strax utanför Köpenhamn.
  Sedan 1971 har denna kultfestival ägt rum och har idag cirka 75 000 besökare under den nio dagar långa festivalen!
  Värt att nämna är att Roskilde Festival är en icke vinstdrivande festival, allt överskott går alltså till välgörande ändamål!!

  Utöver de ca 200 artister och band som spelar på festivalen så bjuds det på en mängd olika aktiviteter för den som diggar campinglivet. Vad sägs om skateboardramp, biotält, fotboll, kuddkrig och volleyboll?!

  Campingen öppnar Lördagen den 24/6 och själva festivalen på Onsdagen 28/6. Innan festivalen öppnar kör Roskilde en Warm-up som varje år är otroligt roligt att vara med på. Scener ute på East/West camp med roligt häng på campingarna. Ett måste att uppleva.

  Festivalbussen har ett reserverat område för våra gäster som anländer på Lördagen (Silent & Clean) + 140 kr. Tillval som läggs till i steg 2.

  Viktig information

  Land/Stad

  Danmark - Roskilde

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  15 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 75000 st

  Grundades år

  1971

  Valuta

  DKK

  Behövs pass

  Nej

  Instagram Pictures