Roskilde Festival 27 juni - 4 juli 2020

Intresselista - Roskilde 2019

Vi tackar alla er som rest med oss till Roskilde 2019, det var sjukt roligt och vi blickar redan framemot Roskilde 2020.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter Avgångsort Telefonnummer Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Gällande avbokning och ändring.
Avbokningsregler för beställningar med Roskilde inträdesbiljetter är.

1.
Avbokning av resor enligt våra allmänna villkor, dock så går festivalbiljetten inte att avbokas efter 17 maj 2020

2.
Ändring av våra resor enligt våra allmänna villkor, dock går Roskilde entrébiljetter att överlåta till en annan person som reser med bussen.

Festivalbussen 2019-11-27

  Reseinfo

  2019-11-27

  Reseinformation - Roskilde

  Festivalbussen kör er hela vägen fram till Roskilde festivalens östra camping. Där finns en stor bussplats där våra bussar avgår ifrån.

  Ni kan köpa festivalbiljetten av oss om ni vill, denna är avbokningsbar om ni lägger till vårt avbokningsskydd. Ni kan även köpa till partytält som hämtas ut när ni kliver av bussen på Roskilde. (obs detta är enda tillfället att hämta sitt partytält)

  Under festivalveckan festivalar ni på egen hand, vi syns igen vid hemresan. Om ni inte tänker nyttja hemresan så måste detta meddelas till oss så vi inte väntar på er i onödan.

  2019-11-27

  Gällande tillval / entrébiljetter

  Vill ni boka entrébiljetter eller tillval (Partytält) så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-11-27

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Roskilde Festival

  Nordens äldsta och i särklass största festival ligger i Roskilde, strax utanför Köpenhamn.
  Sedan 1971 har denna kultfestival ägt rum och har idag cirka 75 000 besökare under den nio dagar långa festivalen.
  Värt att nämna är att Roskilde Festival är en icke vinstdrivande festival, allt överskott går alltså till välgörande ändamål.

  Utöver de ca 200 artister och band som spelar på festivalen så bjuds det på en mängd olika aktiviteter för den som älskar det typiska campinglivet.

  Campingen öppnar på lördagen veckan innan och själva festivalen på onsdagen veckan efter. Innan festivalen öppnar kör Roskilde en Warm-up på campingen som varje år är riktigt rolig att vara med på. Scener finns ute på East/West camp med roligt häng på campingarna - ett måste att uppleva.

  Viktig information

  Land/Stad

  Danmark - Roskilde

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  15 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 80000 st

  Grundades år

  1971

  Valuta

  DKK

  Behövs pass

  Nej

  Instagram Pictures