Roskilde Festival

Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Choose language:

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen _____________________________________ KÄNN ER SÄKRA MED ATT BOKA ER RESA MED OSS! Vi har ställt lagstadgad garanti/försäkring till kammarkollegiet för alla som bokar resa med oss.

  Reseinfo

  2022-02-20

  Reseinformation - Roskilde

  Häng med oss till Roskilde 2022!

  Festivalbussen kör er hela vägen fram till Roskilde festivalens östra camping. Där finns en stor bussplats där våra bussar avgår ifrån. Vi har en nattbuss som kommer fram kl 06.00 på Lördag morgon, vi har dessutom ytterligare en avgång som ankommer 14.00 på Lördagen. Hemresan sker Söndagen den 3:e Juli - 2022.

  Under festivalveckan festivalar ni på egen hand, vi syns igen vid hemresan. Om ni inte tänker nyttja hemresan så måste detta meddelas till oss så vi inte väntar på er i onödan.

  2022-02-20

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Roskilde Festival

  Nordens äldsta och i särklass största festival ligger i Roskilde, strax utanför Köpenhamn.
  Sedan 1971 har denna kultfestival ägt rum och har idag cirka 75 000 besökare under den nio dagar långa festivalen.
  Värt att nämna är att Roskilde Festival är en icke vinstdrivande festival, allt överskott går alltså till välgörande ändamål.

  Utöver de ca 200 artister och band som spelar på festivalen så bjuds det på en mängd olika aktiviteter för den som älskar det typiska campinglivet.

  Campingen öppnar på lördagen veckan innan och själva festivalen på onsdagen veckan efter. Innan festivalen öppnar kör Roskilde en Warm-up på campingen som varje år är riktigt rolig att vara med på. Scener finns ute på East/West camp med roligt häng på campingarna - ett måste att uppleva.

  Viktig information

  Land/Stad

  Danmark - Roskilde

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  15 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 80000 st

  Grundades år

  1971

  Valuta

  DKK

  Behövs pass

  Nej

  Instagram Pictures