Sabaton Open Air 14-17 augusti 2019

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-30

  Reseinformation - Sabaton open air

  Festivalbussen planerar att anordna bussresor till Sabaton Open Air 2019. Är du intresserad av att följa med så skriv upp dig på vår intresselista så kommer vi att kontakta dig när biljetterna släpps. Våra bussar tar dig från flera olika upphämtningsplatser i Sverige och kör dig ända fram till festivalen. Hos oss kan du även göra tillägg som solstol och tält, för att göra din upplevelse extra bekväm.

  2019-01-30

  Gällande eventbiljett

  Vill ni boka entrébiljetter till Sabaton så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-30

  Att resa med festivalbussen

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Sabaton Open Air

  Sabaton Open Air startades av bandet Sabaton 2008 och har ända sedan dess arrangerat av bandet och dess crew. Festivalen sägs vara den ultimata upplevelsen för den som gillar Sabaton och varje år kommer tusentals besökare för att få uppleva känslan av att tillhöra familjen Sabaton.

  Headliners

  • Sabaton
  • Elvenking
  • Nerved
  • Gloryhammer
  • Brothers of metal
  • Bloodbound
  • Crystal viper
  • Borknagar

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Falun

  Inträdesbiljett

  Biljetter kommer släppas inom kort

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 16400 st

  Grundades år

  2008

  Instagram Pictures