Subkult festivalen 13-15 juni 2019

Intresselista - Subkult

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Mobilnummer
E-mail

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-18

  RESEINFORMATION - SUBKULT

  Subkult är en riktigt go svensk festival som hålls i Trollhättan. Här får du ta del av musik, konst, dans, shower, teater, musikaler workshops, levande marknad och annat härligt spex.

  Festivalbussen kommer att anordna resa till och från Subkult. Du kommer kunna välja på flera olika upphämtningsplatser. Mer information om av- och hemresetider kommer inom kort.

  2019-01-18

  Gällande eventbiljett

  Vill ni boka entrébiljetter till Subkult så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-18

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Subkult festivalen

  Subkult är en festival som är inne på sitt 4:e år och hålls årligen i Trollhättan. Camping finns i närheten av festivalområdet. Festivalen fokuserar på dom lite mer inriktade musikstilarna inom Synth/Goth mm därav namnet Subkult ;)

  Headliners

  • Solar fake
  • Rotersand
  • Rein
  • Wulfband
  • A projection scarlet
  • Pretty addicted
  • Bataar

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Trollhättan

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  15 år (Utan målsman)

  Grundades år

  2016

  Instagram Pictures