Sweden rock festival 3-6 juni 2020

Biljettsläpp

27 november släpper vi våra resepaket till Sweden Rock Festival

Intresselista - Sweden Rock 2020

Vi tackar alla er som rest med oss till Sweden Rock 2019, det var sjukt roligt och vi blickar redan framemot Sweden Rock 2020.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter Avgångsort Telefonnummer Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Sweden rock festival

  Sweden Rock Festival är Sverige största hårdrocks festival!
  Hit vallfärdar över 30 000 festivalbesökare varje år för att under fyra fullspäckade dagar uppleva en riktig hårdrocksfestival!
  Festivalen är belägen i Norje strax utanför Sölvesborg i Blekinge och bjuder besökaren på ett stort utbud av mat, campningar och försäljare av alla dess slag.

  Vi kör från hela Sverige till Sweden Rock. Resan med oss tar er hela vägen fram till festivalen, väl på plats är det gångavstånd till de flesta campingarna, bor ni längre bort finns shuttlebussar på området.

  På Swedenrock krävs förutom själva festivalbiljetten även en biljett för att campa, detta kan köpas på plats. Se mer info på Sweden Rock´s hemsida.

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Norje

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  13 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 33000 st

  Grundades år

  1992

  Instagram Pictures