Thunderdome 26-27 oktober 2019

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Thunderdome 26-27 oktober 2019

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-15

  RESEINFORMATION - THUNDERDOME

  Thunderdome är ett namn som känns igen av många - och inte bara av inbitna ravers. Folket bakom Thunderdome har hållit i detta sedan 1992 och har egentligen lagt grunden till det mesta inom den holländska gabber-kulturen. Att besöka Thunderdome 2019 är ett måste för dig som gillar den hårda musiken, att umgås med skönt gabber-folk och att dansa loss i en pampig inomhusarena.

  Exakta tider och avgångar kommer inom kort. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen - exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Bordershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.

  2019-01-15

  Gällande eventbiljett

  Vill ni boka entrébiljetter till Thunderdome så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-15

  Att resa med festivalbussen, boka din resa online

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Thunderdome

  Thunderdome är ett namn som väger tungt inom HDM-scenen och vi vågar nästan kalla eventet för urmodern till dagens HDM-festivaler. Den första festen hölls redan 1992 av ID&T och de höll på kontinuerligt fram till 2012. 2017 startade de upp på nytt och de har äntligen bekräftat att det blir ett Thunderdome år 2019 också. Thunderdome innefattar de hårdaste genrerna inom HDM och har tidigare hållits i stora inomhushallar, men även som egna scener på till exempel Mysteryland.

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Utrecht

  Arena

  Jaarbeurs

  Inträdesbiljett

  695 SEK

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Besökare

  Ca 40000 st

  Grundades år

  1992

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures