Tomorrowland (Week 1) 20-22 juli 2018

Tomorrowland 2018 - Intresselista

Vill du vara först att veta när våra resor/biljetter till Tomorrowland släpps? Få mail och SMS direkt när det är dags så du inte missar möjligheten att köpa din drömresa.

Antal biljetter

Telefonnummer

Mailadress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen, utan endast att ni skall få information om våra resor.

Dagar kvar

 • Dagar
 • Timmar
 • Minuter
 • Sekunder
Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Specialvillkor gällande resor till Tomorrowland 2018, Week 1

Biljetter säljs enbart tillsammans med bussresa, inga undantag.
Tomorrowland har 18-års gräns. Svenska resenärer skall ta med sig pass/nationellt ID-kort alt körkort pga Sveriges nya ID-kontroller. Utländska gäster skall ta med sig pass och kontrollera ev visa krav för inresa i Sverige.

Gällande avbokning och ändring.
Avbokningsregler för beställningar med Tomorrowland inträdesbiljetter är.

1. Er resa kan avbokas enligt våra specialvillkor, dvs fram till 30:e april med ersättning, därefter kan bussresan avbokas utan ersättning. Tomorrowland Festivalbiljetter kan ej avbokas efter beställningen är gjord.

2. Ni kan avgiftsfritt ändra resenärsinformation på er bussresa och/eller ändra avreseort, fram till 14 dagar innan avresan i mån av plats, pristillägg för dyrare resor, därefter mot en avgift om 149 kr. Tomorrowland entrébiljetter går att överlåta till annan resenär på bussen fram till 30/4. Detta datum skickar vi in listan på alla resenärer till Tomorrowland.

3. När er bokning har bekräftats så skall ni skicka in uppgifter om era medresenärer till support@festivalbussen.com, ange ert ordernummer vid kontakt med oss.
Vi behöver följande uppgifter om medresenärer :
E-post adress
Adress
Personnummer
Kön

4. Anmälan till intresselistan garanterar ej festivalbiljett och resa, utan endast som en information om när resorna släpps till försäljning.

Festivalbussen 2018-01-16

  Reseinfo

  2018-01-16

  Tomorrowland 2018 - Week 2 ,Biljettsläpp 4/2 17.00

  Festivalbussen kommer erbjuda resepaket till Tomorrowland 2018 precis som vi gjort varje år sedan 2012. Vi är Offciell partner med tomorrowland ( https://www.tomorrowland.com/en/festival/tickets/travel-partners/europe )

  Exakta avgångstider och priser kommer presenteras här inom kort.

  Resorna släpps Söndagen den 4:e Februari kl 17.00, paketen med festivalbiljetter är ytterst begränsade och brukar sälja slut fort. Resepaket som ej betalas inom 1 timma kommer att makuleras och läggas upp till försäljning direkt. Detta innebär att det finns chans att köpa resepaket även senare om det för tillfället står att resorna är slutsålda.

  2018-01-16

  Respaket med Full Madness pass + DreamVille

  Viktig info, festivalbiljetter och bekräftelse Vi har 2 bokningssidor, en per helg som Tomorrowland äger rum. Det innebär t.ex att om biljetterna är slut första helgen så kan det finnas biljetter kvar på den andra helgen.


  Observera att ni måste lägga till festivalbiljetter via paket i steg 1, eller manuellt i steg 2 i bokningen. Validering om biljetter finns kvar, sker i samband med betalningen, det är först när betalningen gått igenom och ni fått bekräftelsemail från oss som ni lyckats reservera biljetter till Tomorrowland

  Vi kommer erbjuda ett mycket begränsat antal biljetter till Tomorrowland, alla biljetter inkluderar Full Madness Pass smat DreamVille Friendship Garden. Där bor alla resenärerna tillsammans på en reserverad camping, vi går gemensamt dit och delar upp oss i camp på bussen. Ni kommer få ett speciellt "Festivalbussen" armband som visar vilket camp ni tillhör.


  DreamVille Friendship Garden

  2018-01-16

  Gällande tillval / Entrébiljetter.

  Vill ni boka entrébiljetter eller tillval såsom campingstolar/tält och övrig campingutrustning så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Ni kan även välja ett paket i steg 1 om detta erbjuds. Det går även bra att beställa tillval i efterhand. Avbokningsskydd kan ej läggas till i efterhand.

  2018-01-16

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Tomorrowland (Week 1)

  På denna sida bokar du resor och entrébiljetter till första helgen av Tomorrowland 2018


  Tomorrowland räknas som Europas största och mest eftertraktade festival då de gång på gång säljer slut på bara några minuter och lockar 100.000-tals personer att vallfärda till Boom i Belgien.

  Låt dig bli förtrollad utav den magiska värld du träder in i. Med 14 scener samt världens bästa DJs på plats så kommer du inte att kunna sitta still en sekund. Så packa ner dansskorna och följ med oss på en festival du sent kommer att glömma!

  Festivalbussen kör dig hela vägen fram till Dreamville (camping) lättare kan det inte bli. Vi ses på bussen mot Tomorrowland.

  Viktig information

  Land/Stad

  Belgien - Boom

  Inträdesbiljett

  4465 SEK

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Besökare

  Ca 180000 st

  Grundades år

  2005

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures