Tomorrowland (Week 2) 27-29 juli 2018

FÅTAL RESEPAKET KVAR TILL VECKA 2

Boka din plats på bussen redan idag, inklusive Tomorrowland Full Madness Pass och DreamVille Friendship Garden.

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Tomorrowland (Week 2) 27-29 juli 2018

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Friendship Garden, W2 sek
 • Festivalstol
 • Solglasögon
 • Tändare
 • Regnponcho
 • 0,4l Grogglas
 • Festivalkasse
 • Tomorrowland FMP 2018, Week 2,DreamVille F.garden
 • Resa
Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Specialvillkor gällande resor till Tomorrowland 2018, Week 2. Avbokningsskydd måste köpas vid beställningstillfället, för att avbokning / ändring skall vara möjlig, ( går ej att köpa till i efterhand)

Biljetter säljs enbart tillsammans med bussresa, inga undantag.
Tomorrowland har 18-års gräns, men alla födda år 2000 eller tidigare får åka med Festivalbussen. Svenska resenärer skall ta med sig pass/nationellt ID-kort alt körkort pga Sveriges ID-kontroller. Utländska gäster skall ta med sig pass och kontrollera ev visa krav för inresa i Sverige.

Tomorrowland festivalbiljetter kan ej avbokas efter beställningen är gjord. Utnyttjar ni att avboka bussresan innan 30/4, så skall Tomorrowland festivalbiljett överlåtas enligt punkt (4) tilll annan resenär på bussen som inte tidigare köpt festivalbiljett av oss. Efter 30/4, så är överlåtelse av festivalbiljett ej möjlig.

1.
Avbokning av endast bussresa : Vid bokning av endast bussresa så kan bussresan avbokas enligt våra specialvillkor, dvs fram till 30:e april med ersättning, därefter kan bussresan avbokas utan ersättning.

2.
Avbokning av bussresa och festivalbiljett : Vid bokning av resa och Tomorrowland festivalbiljett så kan er bussresa avbokas enligt våra specialvillkor, dvs fram till 30:e april med ersättning, därefter kan bussresan avbokas utan ersättning. Tomorrowland Festivalbiljetter kan ej avbokas efter beställningen är gjord, dock kan ni överlåta dem tom 30/4 enligt punkt (4)

3.
Ni kan avgiftsfritt ändra resenärsinformation på er bussresa (ej TML festivalbiljett) och/eller ändra avreseort, fram till 14 dagar innan avresan i mån av plats, pristillägg för dyrare resor, därefter mot en avgift om 149 kr.

4.
Överlåtelse : Tomorrowland entrébiljetter går att överlåta till annan resenär på bussen fram till 30/4. Detta datum skickar vi in listan på alla resenärer till Tomorrowland.

5.
När er bokning har bekräftats så skall ni skicka in uppgifter om era medresenärer via kontaktformulär www.festivalbussen.com/support, ange ert ordernummer vid kontakt med oss.
Vi behöver följande uppgifter om medresenärer :
E-post adress
Adress
Personnummer
Kön

6.
Festivalbiljetten delas ut under bussresan. Har ni bokat resa och festivalbiljett med oss men inte tänker åka med bussen så MÅSTE ni meddela detta till oss.

7.
Anmälan till intresselistan garanterar ej festivalbiljett och resa, utan endast som en information om när resorna släpps till försäljning. Vi förbehåller oss att skicka information till er via nyhetsbrev och/eller sms

Festivalbussen 2018-01-30

  Reseinfo

  2018-01-31

  Uppdaterad reserinformation

  Nedan ser ni alla avgångsorter som vi kommer erbjuda till Tomorrowland 2018.

  Vi kommer ha en boknings-sida per helg, så är det slut ena helgen så kan det finnas på den andra helgen. Obetalda ordrar kommer makuleras efter 30 minuter och lägga automatiskt upp till försäljning igen. Vi kommer sätta upp en väntelista om resorna skulle sälja slut, anmälan till denna lista garanterar ej plats.

  Bussarna avgår från Scandinavien Onsdaden den 25:e Juni, vi ankommer Tomorrowland c:a 11.00 Torsdagen den 26:e Juli. Hemresan sker Måndagen den 30:e Juli.

  Ni kommer kunna ta festivalbussen från följande orter.

  I år kommer ni kunna välja mellan 2 olika campingalternativ, det går även att köpa bara bussresan om ni har köpt Tomorrowland biljetten på egen hand. Vill ni bo i Festivalbussen så skall ni boka en resa med camping på DreamVille friendship garden. Här bor vi alla gemensamt på en reserverad camping, vi går gemensamt dit och delar upp oss i camp på bussen. Ni kommer få ett speciellt "Festivalbussen" armband som visar vilket camp ni tillhör.   Priserna med Fulll Madness Pass och DreamVille friendship garden börjar på 7.059 SEK.


  Priserna med Fulll Madness Pass och DreamVille magnificent green börjar på 6.589 SEK.

  2018-01-16

  Respaket med Full Madness pass + DreamVille

  Viktig info, festivalbiljetter och bekräftelse Vi har 2 bokningssidor, en per helg som Tomorrowland äger rum. Det innebär t.ex att om biljetterna är slut första helgen så kan det finnas biljetter kvar på den andra helgen.


  Observera att ni måste lägga till festivalbiljetter via paket i steg 1, eller manuellt i steg 2 i bokningen. Validering om biljetter finns kvar, sker i samband med betalningen, det är först när betalningen gått igenom och ni fått bekräftelsemail från oss som ni lyckats reservera biljetter till Tomorrowland

  Vi kommer erbjuda ett mycket begränsat antal biljetter till Tomorrowland, alla biljetter inkluderar Full Madness Pass samt DreamVille friendship garden alternativt DreamVille magnificent green.


  DreamVille Friendship Garden

  2018-01-16

  Gällande tillval / Entrébiljetter.

  Vill ni boka entrébiljetter eller tillval såsom campingstolar/tält och övrig campingutrustning så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Ni kan även välja ett paket i steg 1 om detta erbjuds. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2018-01-16

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Tomorrowland (Week 2)

  På denna sida bokar du resor och entrébiljetter till andra helgen av Tomorrowland 2018


  Tomorrowland räknas som Europas största och mest eftertraktade festival då de gång på gång säljer slut på bara några minuter och lockar 100.000-tals personer att vallfärda till Boom i Belgien.

  Låt dig bli förtrollad utav den magiska värld du träder in i. Med 14 scener samt världens bästa DJs på plats så kommer du inte att kunna sitta still en sekund.
  Så packa ner dansskorna och följ med oss på en festival du sent kommer att glömma!

  Festivalbussen kör dig hela vägen fram till festivalen lättare kan det inte bli.

  Vi ses på bussen mot Tomorrowland.

  Headliners

  • Tiësto

  Viktig information

  Land/Stad

  Belgien - Boom

  Inträdesbiljett

  3995 SEK

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Besökare

  Ca 180000 st

  Grundades år

  2005

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures