Tomorrowland (Week 2) 24-26 juli 2020

Intresselista - Tomorrowland 2020

Vi tackar alla er som rest med oss till Tomorrowland 2019, det var sjukt roligt och vi blickar redan framemot Tomorrowland 2020.

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2020-01-07

  Intresselista - Tomorrowland 2020 - Week 2

  Festivalbussen kommer köra till Tomorrowland 2020, datumen för festivalens båda helger är bekräftade och våra resepaket kommer släppas i Februari. Festivalbussen kör 100-tals personer till Tomorrowland varje år och vi har alltid camping tillsammans inne på DreamVille. Det är alltid gött häng på våra bussar och du kommer garanterat träffa nya vänner på resan.

  Ni kan anmäla er till vår Tomorrowland intresselista, vi kommer kontakta er per mail/sms när vi släpper våra resor.

  Antal biljetter


  Avgångsort


  Telefonnummer


  Mail adress

  Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

  Tomorrowland (Week 2)

  På denna sida bokar du resor och entrébiljetter till andra helgen av Tomorrowland 2020


  Tomorrowland räknas som Europas största och mest eftertraktade festival då de gång på gång säljer slut på bara några minuter och lockar omkring 400 000 personer att vallfärda till Boom i Belgien.

  Låt dig bli förtrollad utav den magiska värld du träder in i. Med 14 scener samt världens bästa DJs på plats så kommer du inte att kunna sitta still en sekund.
  Så packa ner dansskorna och följ med oss på en festival du sent kommer att glömma!

  Festivalbussen kör dig hela vägen fram till festivalen lättare kan det inte bli.

  Vi ses på bussen mot Tomorrowland.

  Viktig information

  Land/Stad

  Belgien - Boom

  Inträdesbiljett

  Biljetter släpps den 2:a Februari.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 180000 st

  Grundades år

  2005

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures