Tomorrowland (Week 2)

Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2017-01-21

  Tomorrowland 2017 - Week 2 ,Biljettsläpp 5/2 17.00

  Festivalbussen kommer erbjuda resepaket till Tomorrowland 2017 precis som vi gjort varje år sedan 2012. Vi är Offciell partner med tomorrowland ( https://www.tomorrowland.com/en/festival/tickets/travel-partners/europe )

  Please note that the official price for a Full Madness Pass is 310,75 € and Festivalbussen package with Full Madness Pass and DreamVille Friendship Garden is 418,90 €

  Resorna släpps Söndagen den 5:e Februari kl 17.00, paketen med festivalbiljetter är ytterst begränsade och brukar sälja slut fort. Resepaket som ej betalas inom 1 timma kommer att makuleras och läggas upp till försäljning direkt. Detta innebär att det finns chans att köpa resepaket även senare om det för tillfället står att resorna är slutsålda.

  2017-01-21

  Respaket med Full Madness pass + DreamVille

  Viktig info, festivalbiljetter och bekräftelse Det går att boka för max 4 personer. Vi har 2 bokningssidor, en per helg som Tomorrowland äger rum. Det innebär t.ex att om biljetterna är slut första helgen så kan det finnas biljetter kvar på den andra helgen.


  Observera att ni måste lägga till festivalbiljetter via paket i steg 1, eller manuellt i steg 2 i bokningen. Validering om biljetter finns kvar, sker i samband med betalningen, det är först när betalningen gått igenom och ni fått bekräftelsemail från oss som ni lyckats reservera biljetter till Tomorrowland

  Vi kommer erbjuda ett mycket begränsat antal biljetter till Tomorrowland, alla biljetter inkluderar Full Madnesspass. Våra biljetter inkluderar Full Madnesspass och DreamVille Friendship Garden. Där bor alla resenärerna tillsammans på en reserverad camping, vi går gemensamt dit och delar upp oss i camp på bussen. Ni kommer få ett speciellt "festivalbussen" armband som visar vilket camp ni tillhör.


  DreamVille Friendship Garden

  2017-01-21

  Gällande tillval / Entrébiljetter.

  Vill ni boka entrébiljetter eller tillval såsom campingstolar/tält och övrig campingutrustning så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Ni kan även välja ett paket i steg 1 om detta erbjuds. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2017-01-21

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Tomorrowland (Week 2)

  På denna sida bokar du resor och entrébiljetter till andra helgen av Tomorrowland 2017


  Tomorrowland räknas som Europas största och mest eftertraktade festival då de gång på gång säljer slut på bara några minuter och lockar 100.000-tals personer att vallfärda till Boom i Belgien.

  Låt dig bli förtrollad utav den magiska värld du träder in i. Med 14 scener samt världens bästa DJs på plats så kommer du inte att kunna sitta still en sekund.
  Så packa ner dansskorna och följ med oss på en festival du sent kommer att glömma!

  Festivalbussen kör dig hela vägen fram till festivalen lättare kan det inte bli.

  Vi ses på bussen mot Tomorrowland.

  Viktig information

  Land/Stad

  Belgien - Boom

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 180000 st

  Grundades år

  2005

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures