U-Port

Datum ej släppta ännu

Vi har ännu ej fått ta del av datumen, därför visas ingenting

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-05-10

  RESEINFORMATION - U-port

  Festivalbussen är Officiell resepartner med U-port.

  Ni åker smidigt och billigt med våra bussar direkt till Ulricehamn och U-port. Ni väljer själva om ni vill boka enbart bussresan med oss eller om ni även köper festivalbiljetten av oss. Festivalbiljetten kommer (om ni bokat) delas ut till er på bussen.

  Vi kommer ha gratis avgångar från :
  * Göteborg & Borås. Det krävs dock att ni reserverar plats på vår hemsida. BUssbiljett mailas direkt till er efter gjord bokning. Bussarna går på fredag respektive lördag eftermiddag från din valda avgångsort. Hemresan sker natt mellan fre/lörd eller lörd/sönd kl 02.00. Vi kör även en buss hem på Söndagen kl 10.00 för er som campar på U-port.

  Det krävs att ni bokar och betalar er resa innan ni kliver på bussen. När ni gjort er bokning så får in inloggningsuppgifter till vår hemsida så ni kan ladda ner/skriva ut era bussbiljetter.

  Har ni några frågor så tveka in att kontakta oss på Facebook Messenger eller ring oss på tel 0771-190490

  Mvh Festivalbussen

  2019-05-10

  Gällande festivalbiljetter till U-Port

  Vill ni boka entrébiljetter till U-port så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Biljetten kommer ni få av oss när ni anländer till Ulricehamn.

  2019-05-10

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  U-Port

  U-port musikweekend är en mysig stadsfestival med camping i Ulricehamn. Festivalen har arrangerats sedan 2013 och lockar varje år en stor publik. Närheten till Göteborg (där vi kör bussar ifrån) gör U-port till en perfekt festival att avsluta sommaren med.

  Viktig information

  Hemsida

  uport.se/

  Land/Stad

  Sverige - Ulricehamn

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Grundades år

  2013

  Instagram Pictures