Wacken open air 2-4 augusti 2018

Dagar kvar

 • Dagar
 • Timmar
 • Minuter
 • Sekunder
Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

Specialvillkor

Specialvillkor gällande resor till Wacken Open Air 2017

Biljetter säljs enbart tillsammans med bussresa, inga undantag.

Genom att ni som kund beställer och köper Wackenbiljett genom festivalbussen accepterar ni även Wackens regler för deras festivalbiljetter.
Gällande avbokning och ändring.

Avbokningsregler för beställningar med Wacken inträdesbiljetter är.
1. Avbokning av resor enligt våra avbokningsvillkor som framgår på er bussbiljett, dock så går Wacken entrébiljetter ej att avboka efter den 30:e Juni 2017.
2. Ändring av våra resor enligt våra allmäna villkor som framgår på er bussbiljett, dock går Wacken entrébiljetter att överlåta till en annan person som reser med bussen.

Festivalbussen 2016-08-15

  Wacken open air

  På plats kommer vi att ha ett campingområde reserverat på den vanliga campingen för de som reser med oss. Det är givetvis inget krav på att ni måste slå upp ert tält på just det området.

  Festivalbussen är officiell samarbetspartner med Wacken open air ett köp genom festivalbussen garanterar alltid äkta biljetter.

  Har ni köpt biljett på egen hand genom Metaltix så går det fortfarande bra att resa med oss, ni bokar er resa på vår sida och väljer såklart ingen festivalbiljett där.

  Hoppas vi ser just dig på bussen sommaren 2017!

  Viktig information

  Hemsida

  www.wacken.com

  Land/Stad

  Tyskland - Wacken

  Inträdesbiljett

  Biljett kan ej köpas via oss.

  Åldersgräns

  16 år (Utan målsman)

  Besökare

  Ca 75000 st

  Grundades år

  1990

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures