Wacken open air 4-6 augusti 2022

Sista biljetterna till Wacken säljs nu!

Våra resor till Wacken är populära och nu säljer vi ut dom sista platserna på bussen och till Wacken 2022! Boka idag för att säkra din plats.

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Wacken open air 4-6 augusti 2022

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

CLASSIC WOA sek
 • WOA 2022 ONS-LÖRD (EJ WACKEN WEDNESDAY), 2.795 kr
 • Resa
ALL-IN WOA sek
 • Festivalstol
 • Solglasögon
 • Tändare
 • Regnponcho
 • 0,4l Grogglas
 • Festivalkasse
 • WOA 2022 ONS-LÖRD (INKL WACKEN WEDNESDAY) 3.595 kr
 • Resa
Choose language:

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen --------------------------------------------- KÄNN ER SÄKRA MED ATT BOKA ER RESA MED OSS! Vi har ställt lagstadgad garanti/försäkring till kammarkollegiet för alla som bokar resa med oss.

Specialvillkor

Specialvillkor gällande resor till Wacken Open Air 2022

Biljetter säljs enbart tillsammans med bussresa, inga undantag.

Genom att ni som kund beställer och köper Wackenbiljett genom festivalbussen accepterar ni även Wackens regler för deras festivalbiljetter.
Gällande avbokning och ändring.

Avbokningsregler för beställningar med Wacken inträdesbiljetter är.

1.
Avbokning av resor enligt våra avbokningsvillkor som framgår på er bussbiljett, dock så går Wacken entrébiljetter ej att avboka efter den 30:e Juni 2022.

2.
Ändring av våra resor enligt våra allmäna villkor som framgår på er bussbiljett, dock går Wacken entrébiljetter att överlåta till en annan person som reser med bussen fram till 14 dagar innan avresa.

3.
Om ni av någon anledning inte kommer åka med bussen så måste ni meddela detta till oss omgående.

Festivalbussen 2021-06-01

  Reseinfo

  2021-07-07

  Reseinformation Wacken 2022

  Festivalbussen har varit officiell researrangör till Wacken sedan 2001. När ni bokar en resa med oss kan ni vara 100% säkra att biljetterna är officiella och giltiga.

  Wacken world metal camp

  Vi har en stor reserverad camping på "Wacken world metal camp" endast 100 meter från festivalentrén, vi kommer ordna med ett stort partytält, grill, och gött häng. De flesta av våra resenärer bor med oss på denna camping. Det kostar inget extra att bo tillsammans med oss, det ingår i din resa med oss.

  Hyr ett tält av oss.

  Vill ni lyxa till det lite så kan ni hyra tält av oss, alternativt hyra ett uppslaget tält av oss. Vi kommer då ta med tältet till Wacken, när ni kommer fram till campingen så kontaktar ni oss på plats så visar vi er till ert tält/alt lämnar ut ert hyrda tält.

  2021-07-07

  Information om Festivalbiljetter och resepaket.

  Vi erbjuder inför Wacken 2022 ett par olika resealternativ. Ni kan själva välja det som passar er bäst.

  Säkra din resa&biljett idag, betala senast 31/3-2022.

  Det går även bra att beställa nu och göra slutbetalningen i slutet av Mars 2022, ni betalar 500 kr av resans pris nu. Detta gör att ni kan säkra er plats till Wacken 2022 och betala vid ett senare tillfälle. Vi accepterar betalning via Swish, kort och via avbetalning på faktura och delbetalning.

  Ni bokar enkelt genom att välja avgångsort, därefter klickar ni på "visa avgångar" eller väljer ett färdigt paket som vi erbjuder.

  Wacken Wednesday och festivalbiljetter

  Förtydligande kring Wackens festivalområde och festivalbiljetter inför Wacken 2022. Vill ni se konserterna vid dom 3 största scenerna ("INFIELDS/WACKEN WEDNESDAY") på onsdagen krävs en extra biljett som kostar 800 kr, själva onsdagsbiljetten kan vid nya beställningar ej köpas separat utan är inkluderat i vår festivalbiljett för 3.595 kr, samt i dom paket som inkluderar denna biljett.

  Alla våra festivalbiljetter gäller från Onsdag till Lördag, för "Wackinger village & wasteland" och "Wacken Plaza" (Mer information https://www.wacken.com/en/all-information/the-areas/ ) samt för ”The Infields” från Torsdag till Lördag. För tillträde till ”Infields” på onsdagen krävs att ni beställer vår festivalbiljett för 3.595 kr.

  Om ni bokat resa med oss tidigare, dvs innan Wacken Wednesday lanserades kan ni kontakta oss för att lägga till denna biljetten till er bokning.

  Våra olika resealternativ.

  ALL-IN WOA
  Inkluderar bussresa från vald avreseort.
  Festivalbiljett från Onsdag-Lördag samt tillträde till ”Infields”
  Tillträde till ”Infields” Onsdag till Lördag.
  Campingprylar.

  CLASSIC WOA
  Inkluderar bussresa från vald avreseort.
  Festivalbiljett från Onsdag-Lördag, dock ej tillträde till ”Infields” på onsdagen.
  Tillträde till ”Infields” Torsdag till Lördag.
  Campingprylar.

  ENDAST BUSSRESA
  Välj avgångsort och klicka på ”visa avgångar"


  2021-06-01

  Boka ert resepaket inkl biljett till Wacken 2022

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp. Ni kan till er resa välja ett paket-erbjudande eller välja tillval manuellt. Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid.

  Festivalbussen har ett en reserverad camping på "Wacken World Metal Camp". Denna camping ligger endast 100 meter från festivalentrén, bussarna ankommer till Wacken på Tisdag förmiddag och festivalen öppnar på Onsdagen. Tisdagskvällen är det fest på campingen och ett bra tillfälle att umgås med folk från resan eller ta en tur runt på campingen som är enormt stor.

  2021-06-01

  Gällande tillval / entrébiljetter.

  Vill ni boka entrébiljetter till Wacken Open Air så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  Wacken open air

  Festivalbussen är officiell samarbetspartner med Wacken open air ett köp genom festivalbussen garanterar alltid äkta biljetter.

  Wacken Open Air har blivit uppskjutit 2 gånger, från 2020 till 2021 och nu återigen till 2022. Köpta biljetter gäller automatiskt för 2022.

  Alla som bokar resa genom Festivalbussen får gratis tillträde till Wacken World Metal Camp. Detta området är exklusivt reserverat till Wackens researrangörer och Festivalbussen bor alltid närmast festival entrén, som på eventbilden ovan.

  Hoppas vi ser just dig på bussen sommaren 2022!

  Headliners

  • Slipknot
  • Limp Bizkit
  • Lindemann
  • Judas priest
  • In extremo

  Viktig information

  Hemsida

  www.wacken.com

  Land/Stad

  Tyskland - Wacken

  Inträdesbiljett

  2795 SEK

  Åldersgräns

  16 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Besökare

  Ca 75000 st

  Grundades år

  1990

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures