WISH Outdoor 5-7 juli 2019

Intresselista - Wish Outdoor 2019

Ni kan redan nu anmäla ert intresse till vår väntelista så kontaktar vi er per mail så fort som vi har ett resepaket redo åt er.

Antal biljetter
Avgångsort
Telefonnummer
Mail adress

Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

Dagar kvar

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-01-08

  RESEINFORMATION - WiSH

  WiSH är ett självklart val när det kommer till sommarfestivalerna

  Vi kommer köra så att vi ankommer till WiSH på fredagen. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Boardershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden. Väl på plats så kommer vår buss att vara parkerad utanför campingen och kommer inte vara tillgänglig under festivalen.

  Hemresetiden är beräknad till måndag förmiddag. Frukost blir så fort vi kommer in i Tyskland, vilket dröjer några timmar.

  2019-01-08

  Gällande eventbiljett.

  Vill ni boka entrébiljetter till WiSH så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  2019-01-08

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  WISH Outdoor

  WISH Outdoor är en go festival i orten Beek en Donk, Holland.

  Fokus ligger inom det elektrioniska och DJ:s. Mängder av scener och olika musikstilar. Här bor vi på Camp WOW (Festivalcamping).

  Festivalen går av stapeln helgen efter midsommar. Festen börjar givetvis redan när ni kliver på bussen.

  Det är 18-års gräns på Wish Outdoor, det krävs att ni har fyllt 18 när festivalen startar för att ni skall kunna åka med vår buss. Wish Outdoor är en kontantfri festival, dom har tokens som man köper på plats och handlar för på festivalområdet.

  Viktig information

  Land/Stad

  Holland - Beek en Donk

  Inträdesbiljett

  Biljetter kommer släppas inom kort

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures