Logga inNytt konto

Återställ lösenord

Återställ lösenord

Laleh

11 maj 2023

Laleh spelar på Ullevi den 26:e August 2023

X-Cruise

11 maj 2023

X-Cruise är skandinaviens mest maxade partykryssningn, något du absolut inte vill missa! Detta tvådagars kryssningsäventyr är fyllt med massor av musik, dans, god mat och dryck – allt ombord på ett fantastiskt fartyg. Med flera dansgolv och konserter kommer du att ha möjlighet att njuta av massor av musik under hela kryssningen. Oavsett om du föredrar hiphop, techno eller EPA-dunk så kommer festan hålla igång hela natten!

Festivalbussen arrangerar X-Cruise anslutningsbussar direkt till Terminalen i Stockholm. Vi ser till att festen börjar direkt när ni kliver på bussen, dela gärna med era vänner att vi kör. Ju fler vi blir desto roligare.

Vi beräknar att ankomma till Stockholm vid kl 15.00 i god till till avgången. På Terminalen finns en restaurang med öl/vin servering. Hytter på själva kryssningen bokar ni själva via Silja/Tallink, vi säljer endast bussresan.

Våra avgångsorter är :

May be an image of boat and text

 

Bruce Springsteen

11 maj 2023

Bruce Springsteen spelar på Ullevi vid tre tillfällen i sommar.

Lördagen 24:e Juni
Måndagen 26:e Juni
Onsdagen 28:e Juni

Festivalbussen kör dig till och från Ullevi.

Bruce Springsteen har uppträtt på Ullevi i Göteborg vid flera tillfällen under åren. Hans senaste konsert på Ullevi ägde rum den 25 juni 2016 under The River Tour. Springsteens konsert på Ullevi 2016 var en del av hans världsturné för att fira 35-årsjubileet av hans album ”The River”. Konserten varade i mer än tre timmar och bjöd på en fantastisk kombination av Springsteens låtar, energi och passion på scenen.

Bruce Springsteen är känd för att vara en fantastisk liveartist som ger allt på scenen och skapar en unik upplevelse för sina fans. Hans konsert på Ullevi 2016 var inget undantag och anses vara en av de mest minnesvärda konserterna som har ägt rum på arenan. Med sina klassiska låtar, energiska framträdanden och kraftfulla budskap är det lätt att förstå varför Bruce Springsteen har en lojal fanskara som följer honom världen över.

Coldplay

4 maj 2023

Coldplay spelar på Ullevi vid fyra tillfällen i sommar.

  • Lördagen 8:e Juli
  • Söndagen 9:e Juli
  • Tisdagen 11:e Juli
  • Onsdagen 12 JuliFestivalbussen kör dig till och från Ullevi.

Coldplay har genomfört flera konserter på Ullevi i Göteborg, Sverige under sin karriär. Den första spelningen hölls den 25 augusti 2009 som en del av deras Viva La Vida Tour, och sedan dess har de återvänt till arenan flera gånger.

En av deras mest minnesvärda konserter på Ullevi ägde rum den 19 juni 2016 som en del av deras A Head Full of Dreams Tour. Under denna konsert bjöd bandet på en spektakulär show med pyroteknik, färgglada laserljus och en gigantisk regnbågsflagga som sträckte sig över hela arenan. Konserten var en stor succé och såldes ut på bara några timmar.

Coldplays konserter på Ullevi har blivit kända för deras energiska framträdanden och fantastiska ljusshower. De har också spelat många av sina största hits såsom ”Viva La Vida”, ”Paradise” och ”Fix You” under sina konserter på arenan.

Spökjakt (CRUISE 4)

24 april 2023

Roskilde Festival

12 april 2023

Roskilde Festival är en av Europas mest ikoniska musikfestivaler och en upplevelse som man sent kommer att glömma. Med en varierad line-up som sträcker sig över flera genrer och artister från hela världen, är det en festival som lockar besökare från hela världen.

Festivalen äger rum varje år under en vecka i juni/juli och är känd för sin unika atmosfär. Med över 100 000 besökare varje år, finns det alltid något att se och uppleva. Festivalområdet är stort och har flera scener, mat- och dryckesområden och campingplatser.

Roskilde Festival har också en unik filosofi som går ut på att ge tillbaka till samhället. Festivalen drivs av en ideell organisation som arbetar med att stödja sociala projekt runt om i världen, och alla intäkter går till välgörande ändamål.

Så om du vill uppleva en av Europas mest ikoniska musikfestivaler och samtidigt göra en positiv skillnad i världen, så är Roskilde Festival det perfekta valet för dig. Köp dina resa nu och gör dig redo för en vecka full av musik, fest och kärlek!

 

Close up-båten

12 april 2023

Vi har satt in en större buss från Göteborg.
Fåtal platser kvar på samtliga avgångsorter!

Punkmusiken är känd för sin höga energi och intensitet. Det är en genre som är full av råa och snabba låtar, och det är denna energi som gör punkkonserter så speciella. Att se en punkkonsert live är en upplevelse som man sent kommer att glömma, med publik som rör sig frenetiskt och en känsla av gemenskap som genomsyrar hela konserten.

Det är exakt därför du ska åka med oss till Close up-båten och se Sveriges bästa punkband live under två dagar. Skepp o’hoj punkkrabbor!

ANSLUTNINGSBUSSAR TILL CLOSE-UP BÅTEN 25-27 MAJ
Festivalbussen arrangerar anslutningsbussar direkt till Terminalen i Stockholm. Vi ser till att festen börjar direkt när ni kliver på bussen, dela gärna med era vänner att vi kör. Ju fler vi blir desto roligare.

Vi beräknar att ankomma till Stockholm vid kl 15.00 i god till till avgången. På Terminalen finns en restaurang med öl/vin servering. Hytter på själva kryssningen bokar ni själva via Silja/Tallink. Hemresan hem är beräknad kl 11.00 Söndagen den 27:e Maj.

Våra avgångsorter ser ni nedan, priser visas när ni väljer avgångsort.

Sverige – Stockholm – Tallin – Stockholm
Hyttbiljett kan ej köpas via oss.
Ta med pass eller nationellt ID kort (körkort accepteras ej)

Tomorrowland Week 2

12 april 2023

Tomorrowland är den mest magiska festivalen som du någonsin kommer att uppleva! Det är en musikfestival som sätter dig i centrum för allt det bästa som elektronisk musik har att erbjuda.

Tomorrowland

All relevant information gällande våra resor till Tomorrowland
 Vad är DreamVille?

DreamVille är Tomorrowlands egna festivalcamping. 

 Kan jag köpa bara festivalbiljetten?

Festivalbiljetter säljs endast tillsammans med bussresa

 Är det säkert att köpa en resa genom festivalbussen?

Ja, vi är officiell partner med Tomorrrowland sedan 2012

 När får jag min festivalbiljett?

Ni kommer få era festivalbiljetter av våra reseledare under bussresan

 Kan jag köpa biljetter genom festivalbussen innan den 5:e Februari?

Vi som resepartner med Tomorrowland får inte släppa biljetter tidigare än den 5:e Feburari

 Hur många biljetter kan jag köpa?

Ni kan boka upp till 10 biljetter per bokning, tänk på att biljetterna är personliga med dom namn ni anger vid bokningen.

 Behöver alla mina vänner boka på samma beställning?

Nej, ni behöver inte boka på samma beställning

 Hur gör jag för att få bo tillsammans med mina vänner på Friendship Garden?

Vi kommer ta in anmälningar närmare sommaren så ni kan bo tillsammans med era vänner på samma 10×10 meters campingplats.

På Tomorrowland kommer du att få uppleva några av de största namnen inom elektronisk musik, som Armin van Buuren, David Guetta och Martin Garrix. Det finns flera scener med olika musikgenrer att välja mellan, så du kan hitta din favorit och dansa natten lång.

Men det är inte bara musiken som gör Tomorrowland så speciell. Festivalen erbjuder också en unik upplevelse med fantastisk scenografi, ljusshow, pyroteknik och massor av mat och dryck. Du kommer att kunna uppleva en magisk atmosfär, träffa nya människor från hela världen och skapa minnen för livet.

Så om du vill uppleva en musikfestival som du sent kommer att glömma, se till att inte missa Tomorrowland. We are the people of Tomorrow!

Metallica (Ullevi 18/6)

12 april 2023

Att se Metallica live på Ullevi är en oförglömlig upplevelse. Ullevi är en legendarisk arena som har sett några av de största artisterna i världen uppträda, och Metallica är utan tvekan en av dem.

Metallica är kända för att leverera fantastiska liveframträdanden, med en blandning av klassiker och ny musik som kommer att få dig att röra på dig hela natten lång. Bandet är också kända för sina spektakulära ljus- och ljudshow, vilket gör upplevelsen ännu mer imponerande.

Så om du är en hårdrock- eller Metallica-fan, se till att inte missa chansen att se dem live på Ullevi. Det är en upplevelse som du sent kommer att glömma!

Metallica (Ullevi 16/6)

12 april 2023

Att se Metallica live på Ullevi är en oförglömlig upplevelse. Ullevi är en legendarisk arena som har sett några av de största artisterna i världen uppträda, och Metallica är utan tvekan en av dem.

Metallica är kända för att leverera fantastiska liveframträdanden, med en blandning av klassiker och ny musik som kommer att få dig att röra på dig hela natten lång. Bandet är också kända för sina spektakulära ljus- och ljudshow, vilket gör upplevelsen ännu mer imponerande.

Så om du är en hårdrock- eller Metallica-fan, se till att inte missa chansen att se dem live på Ullevi. Det är en upplevelse som du sent kommer att glömma!